SoMe i sommer

I sosiale medier har vi hatt høy aktivitet gjennom sommeren. Vi har hatt instatakeover hos både Fjord Norway og Visit Norway med gode resultater. Hos Visit Norway har vi nådd ca. 561.000 brukere med postene våre, samt økt besøket i våre egne kanaler. Hos Fjord Norway har postene våre hatt god rekkevidde og skapt engasjement. Vi har gjennom dette nådd nye brukere, og mange av disse har også begynt å følge oss. Gjennom sommeren har vi økt antall følgere på Instagram med ca 600 stk.

På facebook har vi også hold aktiviteten oppe og antall følgere er nå på 13.389. Her har vi hatt fokus på å linke inn til attraksjonene våre, samt sende følgere og andre videre til visitnorthwest.no og visitmr.com

Fra Instagramtakeover hos Visit Norway i sommer
Fra Instagramtakeover hos Fjord Norway i sommer

Vil du se mer? Hos @fjordnorway ligger historiene vi har produsert under highlights og Northwest – sjekk det ut!

Vi jobber stadig på med å øke følgermassen vår, og ønsker at dere tagger oss @visitnorthwestno i både innlegg og stories på Instagram slik at vi bedre kan få frem bredden av Nordvest. Tagg oss også gjerne i eventer og lignende på facebook som vi kan være med å dele.

Ambassadører for Nordvest

Vi står på trappene til å lage et amabassadørnettverk i Nordvest. Dette skal være personer som på ulike måter viser frem Nordvest på en god måte, og som bruker foto, film og tekst på en engasjerende måte. Har du noen i tankene som kunne passet, send oss gjerne et hint! Utlysningstekst kommer snarlig.

Andre ting som skjer

Vi ønsker å nå flere på Instagram og som et ledd i dette vil vi kjøre i gang noen konkurranser i løpet av sensommeren og høsten. Her blir det muligheter for noen fine premier – følg med!

elinekarlsdatterfladseth

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..