Fra Roar – min helsesituasjon

roarKjære reiselivsvenner

Jeg vil gjerne orientere dere om min helsesituasjon. Det er sikkert mange som har lurt på hvorfor jeg har vært fraværende i høst. Jeg ble som kjent alvorlig skadet i en skiulykke i vår, med knust hoft, som var årsaken til sykemelding fram mot sommeren. Men det sluttet dessverre ikke der.

fullsizerenderI tillegg til dette har jeg vært gjennom flere utredninger for andre symptomer, og jeg har i høst fått bekreftet diagnosen ALS, en svært alvorlig sykdom. Som dere skjønner har jeg og familien vært gjennom en tøff periode.

Jeg har brukt tiden på å skaffe meg dyp kompetanse på sykdommen. Jeg har bl.a. opparbeidet meg et nettverk av internasjonale eksperter både innen medisin og forskning. Så langt ser det ut til at min sykdom utvikler seg sakte. Jeg gjør alt jeg kan for at det skal forsette, men vi har selvfølgelig ingen garantier. Håpet er at det kommer et gjennombrudd innen forskningen snart.

Fokuset nå er på trening, kosthold og nye, seriøse(!) behandlingsmetoder. Jeg har lyktes bra med sistnevnte, og har nå et behandlingsopplegg som går langt utenpå det som er tilgjengelig via det norske helsevesenet. Formålet er å bremse sykdommen. Jeg er i kampmodus!

Sammen med styret og styreleder Lars Olav Hustad så har Torunn ledet selskapet i mitt fravær, med god støtte fra våre gode kolleger Synnøve, Martha og Erik. De har sammen gjort en formidabel innsats mens jeg har vært borte.

Jeg har så smått begynt på jobb nå, men er fortsatt 80% sykemeldt. Det er en start. Avhengig av hvordan det går så kan det trolig økes etterhvert.Når jeg er på jobb, er det best å jobbe og ikke gå inn i de tunge tankene. Dere skal ikke føle at dere trenger å ta spesielt hensyn til meg på noe vis. Jeg setter allikevel stor pris på all omtanken jeg vet at dere føler.

Jeg jobber nå to halve dager i uken, mandag og fredag. Torunn vil fortsatt ha ansvaret for den daglige driften.  Jeg vil jobbe mest med ledelse og implementering av vår strategi, og jobbe tett med styret og Torunn. Vi har dessuten Ragnar Heggdal inne på et lite engasjement for å støtte opp og øke kapasiteten noe. Ragnar var sentral i sammenslåingen av de to selskapene, har lang og bred reiselivskompetanse, og kjenner oss svært godt.

Det beste dere kan gjøre for meg nå er fortsette det gode arbeidet med å forsterke Nordmøre og Romsdal som reisemål. Det lykkes vi best med hvis vi alle samarbeider og utfordrer hverandre på en god måte. Jeg skal gjøre min del for å at vi sammen skal lykkes med det, og gleder meg til å jobbe sammen med dere framover!

Reiselivshilsen fra Roar

2 kommentarer om “Fra Roar – min helsesituasjon

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere like this: