Vi planlegger kursing!

gfx_logo@2xTil høsten planlegger vi en serie med ulike kurs for reiselivsnæringen i Nordmøre og Romsdal. Innovasjon Norge har et bra kompetanseprogram som vi kommer til å invitere dere med på. Detaljer om datoer og hvor kursene blir, kommer til høsten. Vi håper dere blir med!
Vi planlegger å avholde følgende kurs i samarbeid med Innovasjon Norge:

  • Pakking, distribusjon og salg – hvordan man kan sette sammen attraktive pakketilbud, selge og distribuere dem. E-læringsmodul der pakkereiseloven blir gjennomgått. (To samlinger)
  • Hvordan bli god på nett – hvordan skrive på nett, billedbruk, hvordan hevde seg på søkemotorene, hvordan bruke sosiale medier, evaulering av deltagernes egne sider, konsulenthjelp i etterkant av kurset.
  • Opplevelsesproduksjon – basert på anerkjente «LEO»-modellen utviklet av Lapland Centre of Expertise for the Experience Industry. Deltagerne får en praktisk innføring i verktøy som benyttes til å utvikle gode opplevelser i egen bedrift.
  • Godt vertskap – deltakerne får en innføring i hvordan man kan utøve godt vertskap og skape merverdi for den besøkende og bedriften. Inspirasjonsforelesning. Boken «det gode vertskap». E-læringsmodul.

Lysbilde04Alle kursene er lagt opp til samlinger fra lunsj til lunsj. Vi tenker også at kursene skal avholdes både i Nordmøre og Romsdal, slik at det ikke skal bli for lang reisevei.

påmeldingMer informasjon om kursene, sted, priser og påmelding kommer til høsten. Om dere har spørsmål, så er det så klart bare å ta kontakt med oss på tel. 70 23 88 00 eller e-post info@visitnorthwest.no.

 

torunndyrkorn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..