Her er de offisielle ambassadørene for Visit Nordvest!

For en tid tilbake søkte vi etter ambassadører som kan være med og vise frem hva Nordmøre og Romsdal har å by på. Vi fikk mange gode søkere, og er glade for at det er så mange som har lyst til å være med å dele gode opplevelser fra området vårt. Vi har nå valgt ut de som skal være de offisielle ambassadørene, og gleder oss til å samarbeide med denne fine gjengen! Bli litt bedre kjent med Nordvestambassadørene 2021 her:

Tommy Soleim

@villavengetind @fjellbrentkaffe

Jeg ønsket å bli ambassadør fordi nordvest er landets flotteste region og det å dele denne med andre på sosiale medier eller som guide, er utrolig givende.

Mitt beste turtips: På vinter så må det bli Kirketaket like etter snøfall eller Isfjordseggen, Romsdalseggens lillebror. Sommertur, gå inn til Taskedalshytta fra Bøstølen. Nyt utsikten fra hytteveggen eller plukk en eller flere av toppene i området.

Til slutt må jeg nevne Tustna, hvor jeg vokste opp. Høye fjell så nært storhavet er magisk. Ta alle 7 fjell på en dag, eller del turen over to dager som en helgetur. Uforglemmelig!

Julie Kristin

@juliiekristin

Turglad dame med et hjerte for Nordmøre. Veldig glad i korte turer i nærområdet, men jeg slår gladelig til med lengre turer også. Jeg er også glad i å sove ute, så jeg tar gjerne med meg tarp og hengekøye på tur innimellom. 

Jeg ønsket å bli ambassadør, da jeg synes Nordmøre og Romsdal har mye spennende å by på, og jeg ønsker å være med på å bidra til økt reiselyst hit. 

Mitt beste Nordvesttips er vakre Eresfjorden, med fantastiske muligheter for fjellturer, klatring og fisking, for å nevne noe. 

Cecilie Aak

@cecilieaak

Grunnen til at jeg vil bli ambassadør er mye på grunn av at jeg trives ute i naturen. Samtidig er jeg veldig stolt over naturen rundt her hvor jeg bor, og ønsker veldig å vise andre den vakre naturen her jeg kommer fra. Jeg liker generelt godt å dele bilder og turopplevelser fra der jeg ferdes, både på nye og gamle steder. Jeg er svært eventyrlysten og søker stadig etter nye opplevelser og spenning. Mye av fritiden min bruker jeg på å springe ute i skog/ mark eller å gå turer i fjellet. Det er der jeg yter best når jeg trener, samt hvor jeg hviler hodet etter travle dager på jobben.

Interessen min for fjell og natur kommer nok av at jeg vokste opp på Åndalsnes der hvor spektakulære fjell kranser rundt den lille byen. Familien min tok meg ofte med på turer og topper jevnt gjennom oppveksten. Det har gitt med gode erfaringer og opplevelser, som jeg også vil ha med meg videre.

Vanskelig å velge den beste opplevelsen/ turen, men for å velge noe, så vil jeg si at et av mine beste Nordvesttips her fra Romsdalen må være min første tur opp til Trollkyrkja, og fjellgrottene der. Det å ferdes inni fjellet var veldig nytt og spennende for meg, som stort sett springer utenpå fjellet. Dette var en kul opplevelse for meg.

Torry og matmor Astrid Kvendset

@torrytheflat

Nordmøre og Romsdal er for meg et eventyrland spekket med muligheter for fantastiske opplevelser hele året. Jeg ville bli ambassadør for VisitNorthwest da jeg ønsker å dele hva denne regionen har å tilby til resten av verden. 

Som aktiv og eventyrlysten hund er det å utforske Nordmøre og Romsdal sammen med matmor midt i blinken for meg. Vi er på mange forskjellige eventyr i denne regionen, alt fra skiturer, teltturer, kanoturer til byturer og små rusleturer. Det å dra på eventyr her er det beste jeg vet!  Jeg ville bli ambassadør for VisitNorthwest da jeg ønsker å vise andre hunder at det er mye gøy å gjøre på Nordmøre og i Romsdal, terskelen trenger ikke være stor for at eventyret skal bli bra! 

Mitt beste Nordvesttips er topptur om vinteren til Tydalsnebba i Todalen. Dette er skituren vi går mest om vinteren.  Jeg liker turen spesielt godt fordi det er stor variasjon i terrenget, fra skogsli til høyfjell, så det er mye forskjellig å lukte på! Det er ikke så bratte bakker i starten, så jeg slipper å slepe med meg matmor opp lia, hun går faktisk dette partiet helt uten min hjelp!  Mor liker å ta mange bilder av meg og den fine utsikten på toppen, så da bruker jeg å skape meg slik at jeg får godis for å sitte i ro. Det beste med hele turen er å løpe full fart ned fjellet og lia, med matmor hakk i hel på ski! 

Amalie Elea Olin Lundstad 

@amalielundstad

Jeg vil være ambassadør fordi vi har samme mål; nettopp det å spre inspirasjon og tips rundt reiseglede i Møre og Romsdal. Jeg elsker også å oppdage skjulte skatter og ikke minst det å skape kreativt innhold. 

Mitt beste Nordvesttips må være strekningen fra Trollveggen til Innlandet Fylke. Selv brukte jeg 12.5 timer på en strekning som Google Maps mente tok 2.5. Kan nesten garantere at du vil stoppe over alt. Der gjorde iallfall jeg😊 

Verma er vakkert! Med mye energi fra elven og Kylling bro blant annet. 

Sindre Krane Olsen

@sindrekrolsen 

Med det å kunne bli en ambassadør for Visit Nordvest øynet jeg en mulighet til å nå ut til flere med forkjærligheten min for Nordmøre. Det å få vise fram at regionen vår har så mye å tilby av naturopplevelser og små øyeblikk gir meg så utrolig mye. 

Nordvesttips: – Å jakte fotomotiv fra luften langs sjøkanten i Kristiansund er min klare favoritt. Av turer kan jeg anbefale å gå opp Strengen fra Vang i Surnadal eller Ytre Sula i Todalen.

Oda Halle

@oda.halle

På nesten kvar tur eg er på i Nordmøre og Romsdal må eg stoppe opp og ta inn over meg kor heldig eg er som får oppleve dette. Regionen er eit uoppdaga paradis for friluftsliv og andre opplevingar, og dette håpar eg å kunne vere med på å endre ved å inspirere fleire til å ta turen hit.  Den store variasjonen i naturen er for meg noko av det som gjer området så særeige, og er grunna til at eg skjeldan sit stille. Her kan ein drive med alt. Turar sommar som vinter, med pulk, randonee, joggesko, fjellsko, klatresko eller padleåre. Fantasien er det einaste som set grenser. Men medan vi er ute og leiker oss i naturen er det og viktig å tenkje på at vi berre har den til låns, og eg ønsker og å fremme bærekraftig friluftsliv og turisme. Vi må jo ta vare på denne vakre staden vi har.

Eg kjem frå Todalen, så eg har ein forkjærleik til turane rundt dalen her. Den mest spektakulære er nok Skjerdingfjelltraversen. Denne turen tek deg over alle dei 22 toppane på Skjerdingfjellet, og byr på fantastisk utsikt over Trollheimen, Sunndalsfjella og vakre Innerdalen. Det er ein nokså luftig tur, men meistrar du høgdeskrekken er opplevinga meir enn verdt det!  

Vinteren er den årstida eg trivst alle best. Med ski på føtene og raude kinn er det uendelege mogelegheiter i Nordmøre og Romsdal. Ein av desse er ein topptur til Dronningkrona. Dette er ein svært populær tur, så ein må rekne med selskap i fjellet. Men den er populær av gode grunner. Majestetisk utsikt er berre fornamnet, og ein blir fort ståande og måpe når ein er på toppen.

elinekarlsdatterfladseth

3 kommentarer om “Her er de offisielle ambassadørene for Visit Nordvest!

  1. Tilbaketråkk: Markedsaktiviteter 2021
  2. Tilbaketråkk: Våropprydding

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..