Hvordan bli «recommended» på TripAdvisor?

tripadvisorHver uke bruker millioner av reisende TripAdvisor for å undersøke overnattingssteder, attraksjoner, restauranter etc. – også her i vår region! Dette er en av de viktigste reisewebsidene i verden, og som dere som reiselivsaktører bør vite hva er. Via Fjord Norge er vi nå i partnerskap med TripAdvisor og kan gi dere en grei innføring i hvordan dette systemet kan brukes. Vi samarbeider med TripAdvisor, for å fremheve anmeldelser og vurderinger fra reisende på visitmolde.com og visitkristiansund.com. Se eksempel her og her. Fra nyttår vil vi også denne informasjonen bli en viktig del av vår nye felles nettsted; www.visitnorthwest.no.

tripadvisor130608_428x269_to_468x312«- Det er for vanskelig å følge med på dette. Det angår ikke min bedrift. Det er vanskelig å få oversikt over dette, og det ligger litt utenfor min kontroll, syns jeg. Hvordan skal jeg få  koblet dette inn på vår webside?»


Det er ikke så vanskelig!
Her er noen enkle grep som du må gjøre for å «få kontroll» på denne informasjonen:

tripadvisor-winner-2015Vi håper flest mulig av dere ønsker å få gode tilbakemeldinger fra kundene, og det viser seg at de som tar TripAdvisor mer aktivt i bruk, kjapt får mange tilbakemeldinger. Hvis dere følger opp tilbakemeldingene, enten de er gode eller dårlige, vil det etter hvert vises i gode «ratings» og kanskje ender man opp med en: Travellers’Choice-utmerkelse!

Om du har spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på telefon 70 23 88 00 eller send e-post til info@visitnorthwest.no

torunndyrkorn

2 kommentarer om “Hvordan bli «recommended» på TripAdvisor?

 1. Eg hadde i vinter laga ei bra «side» på Tripadvisor, med 50-60 bilder, tekst osv. Vi hadde krevd «eierskap» til sida, og eg trudde alt var bra. Og hadde fått gode tilbakemeldinger.
  Men så skulle vi endre noko som måtte godkjennes av Tripadvisor, og dei la ned heile sida! Grunn, dei hadde lest på nettsida vår, og oppdaga at vi hadde åpent kun frå midten av juni til ut september. Kravet for å være på Tripadvisor er at ein skal ha åpent minst 6 måneder… Eg vart skikkelig sur, siden eg hadde brukt mykje tid på den, og den tross alt hadde vore oppe og gått et par år..
  Dei hadde stor forståelse for det når eg ringte og klaga min nød, men slik avr reglene..
  Det betyr vel at ein stor del av sesongbedriftene ikkje blir representert, og at mange som er det, berre blir liggende til Tripadvisor oppdager kor kort sesongen i Norge er..

  Dette er jo ei sak som kanskje reiselivsnorge burde ta opp?

  Liker

  1. Hei Eystein! Dette skal jeg sjekke med en gang. Har en kontaktperson i TripAdvisor, som jeg skal spørre om dette. For om det stemmer, så blir det ganske få i som kan benytte seg av systemet.. mvh Torunn, Visit Nordmøre & Romsdal.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..