Visit Nordvest er i julestemning

Til våre medlemmer, aksjonærer og samarbeidspartnere

I årets julehilsen mimrer vi tilbake til da vi sendte julekort i posten, og har som dere ser et julekort fra alle våre 13 kommuner i Nordmøre og Romsdal. Vi har tatt et lite dykk i vårt fotoarkiv og plukket ut noen fine motiv fra hver enkelt av dere. Tenk så utrolig heldige vi er som har en slik region og jobbe for. Her er det attraksjoner og aktiviteter i verdensklasse, og vi har faktisk et luksusproblem når vi må velge bare et bilde fra hver kommune.

2021 ble nok et annerledes-år, men vi er glade for å høre at de aller fleste av dere har hatt et bra år, tross situasjonen vi er oppe i. Vi sender ekstra gode tanker til de som har vært eller er permittert, og vi håper at dere holder ut og fortsatt kan og vil jobbe videre i reiselivsnæringen. Vi i Visit Nordvest følger prosessen med kompensasjons- og lønsstøtteordningen så tett vi kan, og presser på der det er mulig. Vi trenger dere alle sammen, for uten profesjonelle fagfolk i næringen, vil vi ikke kunne levere gode opplevelser til våre besøkende fremover.


Vi i Visit Nordvest vil takke for året som har gått, og til tross for at vi avslutter året med nok en periode med pandemirestriksjoner, så må vi bare stå på videre og håpe at 2022 vil bli et mer normalisert år.

En riktig god jul og et godt nytt år ønskes dere alle!
fra Torunn, Synnøve, Eline og Torill.


[PS! Film & bilde er tatt før 1-metersrestriksjoner ble innført igjen]


torunndyrkorn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..