Lynkurs, webinar og opptak

Vi ønsker å øke innsikten og kompetansen vår i reiselivet, Visit Nordvest og Destinasjon Ålesund & Sunnmøre ønsker å tilby våre medlemmer flere relevante og korte teamsmøter med ulike tema. Kontakt synnove@visitnorthwest.no om du ønsker teamslink til et eller flere av møtene. Vi kommer også til å sende påminnelse på mail og i facebookgruppene våre samt at du finner de som facebook event når det nærmer seg med linken.

Kommende datoer og tema:

 • «Ein bit av historia»: Den Trondhjemske Postvei , Valldalsleden og Kystpilgrimsleia (dato kommer)
  Denne gangen fått med oss Hildegunn Maria Haanes Ruset frå Møre og Romsdal Fylkeskommune. Kulturavdelingen i Møre og Romsdal Fylkeskommune har flere prosjekt som inneholder reiselivsutvikling, og vi får en orientering og status om prosjektene «Den Trondhjemske Postvei» og «Ein bit av historia» som bl.a. omhandler Kystpilgrimsleia.
 • Turistfiske og fangstrapportering (dato kommer)

Vi har invitert Fiskeridirektoratet i region Midt som  vil orientere medlemmene våre som driver turistfiske om nye regler vedr. fangstrapporteringssystem, datatekninske spørsmål m.m.  Vi kommer med dato så snart dette er avklart!

 • 6. april: Medlemsmøte Visit Nordvest [link til opptak av møtet kommer her]
 • 1. juni: Medlemsmøte Visit Nordvest [link til opptak av møtet kommer her]
 • 7.september: Medlemsmøte Visit Nordvest [link til opptak av møtet kommer her]
 • 2.november: Medlemsmøte Visit Nordvest [link til opptak av møtet kommer her] 

Vel møtt!


Tidligere møter med opptak:

 • Onsdag 12. januar kl 0900-0945 : Sosiale medier for nybegynnere

Kom i gang med facebook og Instagram – vi ser blant annet på hvordan du kan bruke tagging (@ og # )for bedre synlighet. Lurer du på hvordan du lager en reel eller story? Når er det lurt å poste og hvordan kan du skape mer kontinuitet i dine kanaler? Synlighet i sosiale medier er viktig for at du skal være tilgjengelig for nye (og gamle) besøkende. Hvilke kanaler skal du velge og hvordan kan du nå ut til de du ønsker? Innholdsprodusent Eline Karlsdatter Fladseth har regien! Her er det lav terskel og benytt anledningen til å spørre alle de dumme spørsmål du ikke hør turt til nå:)
Se opptak fra møtet her.
Link til presentasjonen her.

 • Onsdag 19. januar kl. 0900-0945 : Er din presentasjon klar for nye gjester?

Denne stunden vil vi bruke til å gå gjennom produktpresentasjoner på destinasjonsselskapet sine nye nettsider. Vi forteller mer om hvordan du kan presentere dine produkt på en best mulig måte, og gir deg en enkel oppskrift på hvordan du kan bygge opp informasjonen.
Se opptak fra møtet her.
Link til presentasjonen her.

 • Onsdag 2. februar kl. 0900-0945 : Reiseboom til sommeren?

Hvordan står det til med reiselysten der ute i verden? Margrethe Helgebostad fra Innovasjon Norge presenterer det siste Koronabarometeret og fersk innbyggerundersøkelse som sier noe om hva vi tror om sommeren. Blir det reiseboom? Stein Ove Rolland, administrerende direktør i Fjord Norge går gjennom den siste nullpunktsanalysen for Vestlandet. Her er det mye nyttig og god innsikt for oss som jobber i reiselivet. Se opptak fra møtet her.
Link til presentasjonen fra Innovasjon Norge.
Link til presentasjonen fra Fjord Norge.

 • Onsdag 16.februar kl. 0900-0945 Kampanjearbeid og annonsering hos destinasjonsselskapet 

Kjenner du til hvordan destinasjonsselskapene markedsfører regionen for å skape reiselyst, slik at du kan få flere gjester til din bedrift? Vil du vite mer om hvordan du kan dra nytte av markedsføringsarbeidet som gjøres av Visit Nordvest og Destinasjon Ålesund & Sunnmøre? Teamsmøte tar deg gjennom hvordan vi jobber med markedskampanjer nasjonalt og internasjonalt, med spesielt fokus på Norgeskampanjen. I tillegg vil vi dele mer informasjon om hvilke muligheter som finnes for digital annonsering på destinasjonsselskapets nettsider.
Link til presentasjonen (pdf)
Opptak fra møtet.

Synnøve Henden

En kommentar om “Lynkurs, webinar og opptak

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..