Bond. James Bond.

Did this guy really visit the Atlantic Road?

Premieren på Bonds neste film «No Time To Die», har latt vente på seg, med flere utsettelser på grunn av pandemien. Men nå er vi endelig her at vi kan glede oss til premieren 1.oktober 2021. Innspillingen i 2019 med scener fra Atlanterhavsvegen har helt siden de var her ført til mange spekulasjoner, om mr Bond, Daniel Craig, virkelig var her selv, eller om det bare var stuntmenn som gjorde de spektakulære scenene på Atlanterhavsvegen. Det har også vært spekulert mye rundt hvor mye av scenene som ble filmet i regionen som faktisk er med i filmen.

Visit Nordvest har sammen med kommunene som har Atlanterhavsvegen i sitt område; Averøy kommune og Hustadvika kommune, diskutert flere måter å markere filminnspillingen på, for å si ut til verden at; – joda, mr Bond var jo selvfølgelig på Atlanterhavsvegen, han kan du jo møte overalt, på butikken, på traktoren, på jobb i fiskeopprettet osv. Og han (mr. Bond) var selvfølgelig på Atlanterhavsvegen. Som du ser på bildene over. Mener vi.

Bonds. Two James Bonds.

Begge kommunene har utnevnt hver sine lokale James Bonds, og de har blitt med på Visit Nordvest sine helt egne lokale filminnspilling for å bevise at Bond faktisk bor her, og vi har to av dem også. To James Bonds. Resultatet av noen dagers opptak, kan du se her, i vår egne utgave av «No Time To Dream». Fotograf Andreas WInter er den som har filmet og satt sammen vår lille trailer. Ta en ekstra titt på rulleteksten til slutt, for å se hvor James Bond har vært og hvem som var involvert i casting og planlegging. Her dukker det opp flere ordførere og andre gode hjelpere. Om du er skikkelig Bond-fan, så kjenner du kanskje igjen teksten også, med vår lokale vri.

Les vår kampanjesak her.

Skru opp lyden og se traileren til «No Time To Dream» her:

En spesiell takk til GassROR IKS som har støttet oss i dette prosjektet.

torunndyrkorn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..