Nordvestambassadørene i Romsdalen

Denne høsten har Nordvestambassadørene hatt samling og planlagt det kommende innholdet for høst/vår. Vi bodde på trivelige Romsdal Lodge i Isfjorden, og fikk noen gode samarbeidsøkter hvor vi diskuterte hva vi har laget til nå og hvordan vi skal samarbeide fremover.

Fredagskveld fikk vi servert nydelig vegetartapas fra Woldstad gård, som er nytt medlem hos Visit Norvest. Det er kjekt å kunne møtes i en uformell setting for å bedre kunne lære om hvordan vi kan dra nytte av hverandre.

Etter en workshop på lørdag dro vi til Monsås gård, som også er nytt medlem. Vi hadde medbrakt lunsj fra Sødahlhuset, og fikk nyte denne i det nyoppbygde drivhuset på gården. Her var det mange fotomotiv og vi fikk en innføring i blomsterbinding før alle fikk binde sin egen bukett. Vi fikk også en tur innom Galleri Blå som ligger rett over veien. Takk til alle aktørene som tok i mot oss!


Vi ønsker fortsatt at dere tar kontakt med oss om dere ønsker å ha en av Nordvestambassadørene på besøk. Høsten er det jo ofte litt mindre trykk hos flere av dere, og et besøk kan hjelpe til med å skape økt aktivitet hos din bedrift. Ambassadørene melder om at de gjerne kommer på besøk.

Ta kontakt med Eline på eline@visitnorthwest.no / 95721091

Les mer om Nordvestambassadørene her: https://visitnw.wordpress.com/2020/12/08/her-er-de-offisielle-ambassadorene-for-visit-nordvest/

elinekarlsdatterfladseth

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..