Nye medlemmer i Visit Nordvest

Mange ser nytten av å markedsføre seg via Visit Nordvest og jobben vi gjør både for hver enkelt bedrift og våre attraksjoner og reisemål. Vi har den siste tiden flere nye medlemmer hos oss og her kommer litt informasjon om hvem de er:

Svinvik Gard, ligger nydelig til ved fjorden i Surnadal kommune og tilbyr matopplevelser for grupper opp til 30 personer og er en opplevelse litt utenom det vanlige. Vi har vært på besøk, og anbefaler på det sterkeste et besøk hit. Rett ved ligger Svinviks arboret hvor det blomstrer over 300 ulike typer rododendron. Vertskapet her er Kristina og Tore Svinvik

Smile restaurant i Molde er også helt ferske medlemmer hos Visit Nordvest og er eneste thai og sushirestaurant i Molde. Restauranten har doble størrelsen og ligger midt på Torget og den nye Sjøfronten. Daglig leder her er Jostein R. Hareide

Tustna Ladestasjon er en ladestasjon for kropp og sjel på Nordmøre og tilbyr opplevelser som berører sansene, blant annet spennende og komfortable hengekøyer under åpen himmel, lokal mat, lefsebakekurs og mye mer. Vertskapet her er Mona og Pål Kristiansen.

Orkan AS (tidligere Nordvest-Rib) tilbyr ramsalte opplevelser og holder til i Molde. De fikser alt fra firmatur, kickoff, vennetur med fart og spenning. De som driver Rib selskapet er Marianne Havnen og Kim Hagset.

Vi har også gleden av å ønske Trollstigen Drift og Hotel Aak som direktemedlemmer i Visit Nordvest! Edmund Meyer er kjent driver av Trollstigen kafe og souvenirbutikk samt Trollstigen Camping som ligger vakkert til i begynnelsen av Trollstigen. Hotel Aak, er et lite, flott hotell som driver både overnatting, restaurant og aktiviteter Her er vertinna på huset Kristine Rønning godt hjulpet av sin mann, Odd Erik Rønning.

Hjertelig velkommen til Visit Nordvest!

Har du lyst å bli medlem eller har spørsmål? kontakt Synnøve, synnove@visitnorthwest.no

Synnøve Henden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..