Handlingsplan for bærekraftig reisemålsutvkling i Rauma

Her kan du lese handlingsplanen for Bærekraftig Reisemål Rauma som er utarbeidet etter en prosess høsten 2019 i Rauma med åpne møter, innspill fra aktører direkte og diskusjoner i styringsgruppen. Planen legges nå ut til alle interesserte, og det er mulig å komme med tilbakemeldinger, innspill og kommentarer.
Fristen for dette er satt til 1. februar 2020. Innspill, kommentarer til planen sendes til Torunn Dyrkorn, prosjekteier og reiselivssjef Visit Nordvest,  torunn@visitnorthwest.no

Link til dokumentet (pdf): Handlingsplan Bærekraftig Reisemål Rauma – til høring januar 2020

Om prosjektet:
Vi er nå i sluttfasen av første del av prosjektet, som egentlig er å rigge oss for å gå igang med hovedfasen, som er å ta tak i de ulike punktene i handlingsplanen. Vi må først bli godkjent i denne fasen for å faktisk komme igang med å gjennomføre og innfri de ulike måleparameterene for å bli godkjent i merkeordningen for Bærekraftig Reisemål. Handlingsplanen skal bidra til å styre arbeidet med bærekraftig reiselivsutvikling i fase 2 av prosjektet. Gjennom en bred og involverende prosess har både kommune, næring og andre aktører gitt sine innspill. Noen av tiltakene i handlingsplanen vil være avgjørende for at Rauma skal bli godkjent i merkeordningen, mens andre tiltak vil være forslag som i løpet av fase 2 kan bli forkastet, eventuelt byttet ut med andre tiltak som vi ser er mer hensiktsmessig å ta inn i prosjektet. Det gjenstår en analyse og prioritering blant tiltakene som også får konsekvens for hvilke tiltak som til slutt skal gjennomføres. I starten av fase 2 vil det bli gjort en vurdering av hvilke tiltak som er viktigst å starte opp med i tillegg til å lage en mer detaljert fremdriftsplan og hvem som vil ha ansvar for hvilke tiltak. Der det er naturlig vil det opprettes egne delprosjekt og/eller arbeidsgrupper for de ulike tiltakene i handlingsplanen. Etter at fase 1 godkjenner, vil  vi planlegge ny søknad til Innovasjon Norge for å komme videre med selve hovedprosjektdelen. Her vil vi også søke etter lokal prosjektleder som skal lede dette arbeidet. Mer informasjon om dette kommer.

torunndyrkorn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..