Vil du bli Opplevelsesskredder i Øyriket?

Ledig 100% prosjektstilling (3 år)

Vil du jobbe med råvarer som Ona fyr i Sandøy, ville fjell i Midsund og sykkelvennlige øyer i Aukra? Med utvikling av aktive naturopplevelser, i et vakkert øy- og kystlandsskap som kan by på opplevelser i verdensklasse?

Vi er på jakt etter en markedsorientert produkt- og reisemålsutvikler med teft for hva som selger. Råvaren er unik, og skal foredles til salgbare opplevelser og pakkes sammen med tradisjonelle reiselivsprodukter. Av deg, i samarbeid med reiselivsbedrifter i kommunene Aukra, Sandøy og Midsund, støttet av gode kolleger i Visit Nordmøre & Romsdal AS.

Det er derfor en fordel om du har erfaring fra reiselivsutvikling og er glad i friluftsliv i vill og vakker natur. Erfaring fra salg- og markedsarbeid kan også være en fordel. Tar du litt plass og tør å utfordre, i tillegg til å være tillitsskapende og kreativ? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Arbeidssted vil i utgangspunktet være Molde, men du må være fleksibel, og du vil måtte være aktiv og synlig i de tre kommunene. Ansettelsestidspunkt etter avtale, men ønskelig med oppstart høsten 2017.

For mer informasjon om stillingen, kontakt ass. reiselivsdirektør Torunn Dyrkorn, torunn@visitnorthwest.no eller ring 909 69 773. Søknad med CV sendes til samme adresse.

Søknadsfrist: 31.05.2017

Visit Nordmøre & Romsdal AS er et markedsføringsselskap for reiselivsnæringen i 19 kommuner på Nordvestlandet, med attraksjoner som Atlanterhavsveien og Trollstigen. Selskapet har kontorer i Kristiansund og Molde.
torunndyrkorn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..