Nordvestsamlingen 4.mai 2023

Nordvestsamlingen arrangeres på Angvik Gamle Handelssted 4.mai 2023. Vi inviterer alle våre medlemmer, aksjonærer, eierkommuner og andre reiselivsinteresserte til en spennende dag med faglig påfyll og sosialt samvær med andre reiselivskolleger. Om du enda ikke er medlem, så er du også hjertelig velkommen til samlingen vår.

PROGRAM:

0930 – 1000 Ankomst og kaffeprat

1000 – 1030 Velkommen og hva skjer i Visit Nordvest, vi vil gjerne fortelle hva vi jobber med, og hvilke resultater vi kan vise til. Her vil både Torunn Dyrkorn– reiselivssjefen, Synnøve Henden – medlemsansvarlig – og produktsjef og Eline Karlsdatter Fladseth – fotograf og innholdssjef være på podiet.

1030 – 1045 Adventureprosjektet – Møre og Romsdal skal bli Nord-Europas fremste reismål for kultur- og naturbaserte opplevelser. Visit Nordvest og Destinasjon Ålesund & Sunnmøre har gått sammen om dette prosjektet, og har store ambisjoner! v/Asgeir Blindheim, prosjektleder

1045 – 1100 Beinstrekk

1100 – 1130 Hvordan jobbe for å oppnå effekt av pressemeldinger, er presseturer fortsatt relevante, og hvordan skape oppmerksomhet nasjonalt og internasjonalt? v/Kristoffer Fürstenberg, PR- og kommunikasjonssjef i Fjord Norge.

1130 – 1230 Lunsj

1230 – 1320 – Hvordan ser Nordvestregionen ut sett «utenifra», – et skråblikk på regionen vår. Tom Andersson er publisher og ansvarlig redaktør for REIS og Travel News, og har gjennom de siste 20 årene jobbet med reiselivsjournalistikk i flere norske medier. Han er i tillegg redaktør for Classic Norway Hotels magasin, og driver sammen med Pål Medhus podcasten Reiselivsministeren. Med REIS og Travel News følger han daglig vilkårene for såvel tilbyder som konsument av reiselivstjenester i og utenfor Norge.

1320 – 1330 Beinstrekk

1330 – 1500 Hvem er det vi egentlig ønsker skal komme som besøkende til vår region, hvilke behov og ønsker er det de har, hva leter de etter, og har vi det de etterspør? Inspirator, opplevelsespioner og entusiast Pål K Medhus tar oss med på en spennende arbeidsøkt for å komme et steg nærmere våre målgrupper og personas.

15.00 – 15.15 Avslutning og vel hjem

Ca 15.45 GF , rett i etterkant av Nordvestsamlingen, egen innkalling og påmelding til GF kommer til aksjonærene våre.

Påmelding 

Deltagelse på Nordvestsamlingen inkluderer faglig program og lunsj (faktureres i etterkant).
Medlemmer av Visit Nordvest: kr 550,- inkl. lunsj.
Ikke-medlemmer betaler kr 725,- inkl. lunsj.


Påmeldingsfrist er fredag 28.april. Påmeldingslink finner du her.

Vi gleder oss til å se dere!

Hilsen fra oss i Visit Nordvest; Torunn, Eline og Synnøve

torunndyrkorn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..