Velkommen nye medlemmer !

Visit Nordvest fortsetter å vokse! Her finner du informasjon om de 4 nyeste medlemmene våre:

Molde og Romsdal Turistforening

Det er stas at DNT Romsdal nå er medlem hos oss slik at vi får synliggjort alle de 13 turistforeningshyttene og fine turrutene og aktivitetene de har! De har både selvbetjente-, ubetjente- og dagsturhytter – alt fra sjarmerende og særegne hytter langt til fjells, til romslige og barnevennlige hytter med lett adkomst. Vi er glade for at vi nå har komplett synlighet for Nordmøre og Romsdal for tilbudene til Turistforeningene. 

Frich`s Hotel i Åndalsnes

Frich`s Hotel i Åndalsnes blir det nye navnet på tidligere Hotel Geist, som er et fint hotell fra 2020 og som nå har fått nye eiere. Øyvind Frich har allerede erfaring av både overnattings- spisesteder langs E6. Planen er å åpne hotellet igjen fra 1. mars om de får alt på plass. Hotellet vil bli åpent hele året. 

Stall Kjellbotn

I Vestnes, på Ørskogfjellet driver Stall Kjellbotn rideturer i Romsdal og på Sunnmøre. Stall Kjellbotn tilbyr ulike rideturer og har daglige turer fra juni til oktober. Turene varierer fra 6 dagers rideleir, halv- og heldagsturer som lar gjestene oppleve naturen på nært hold og som gir fantastisk utsikt over de kjente Sunnmørsalpene. Ridesenteret har islandshester som tar deg gladelig med ut på tur og denne type hest er en av de eldste rasene i verden og er veldig kraftig og hardfør.

Kristiansund Klatresenter

Kristiansund Fjellklubb drifter Klatresenteret Kristiansund som er et innendørs klatresenter på 1796 m2 som tilbyr varierte muligheter for klatring på alle nivå. Her finner du blant annet 15 meter høy klatrevegg med vertikale og overhengende ruter, et stort og variert buldreområde, barneareal og kursvegg med auto belay.

Vi er veldig glad for å få synliggjøre et enda bredere reiselivstilbud for våre besøkende i regionen og ønsker våre 4 nye medlemmer hjertelig velkommen!

Lurer du på hvem som er medlem i Visit Nordvest kan du se her. Har du spørsmål om ditt medlemskap eller ønsker å vite mer, kontakt Synnøve Henden i Visit Nordvest.
Epost: synnove@visitnorthwest.no

Synnøve Henden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..