Opplevingsfestivalen 1-2 mars 2023

Det er endelig klart for å invitere til Opplevelsesfestival i Møre og Romsdal 2023. Denne gangen arrangeres festivalen i Geiranger på ærverdige Hotel Union og vi forventer stor deltakelse – og stor ståhei!

Festivalen er fylkets største møteplass for alle som er tilknyttet opplevelsesnæringene og alle som føler at de kan assosiere seg med begrepet opplevelser. Vi er svært rause i hva vi legger i begrepet opplevelser og synes du dette høres spennende ut, så hiv deg med.  Vi kan love knallgod atmosfære, dyktige, inspirerende og motiverende innledere, noen utfordringer og god underholdning av høy nasjonal standard både på dagtid og kveld. Nei, vi lover ikke for mye ! Mingling og nettverksbygging står i fokus samtidig som vi ønsker å gi deg noe konkret med hjem i bagasjen.

Den røde tråden på årets festival er «Gjør oss stolt». Temaene er «Festivaler som verdiskapere» og «Opplevelsesdesign». Vi har tro for at dette er tema som motiverer, inspirerer og trigger nysgjerrigheten til de fleste.

Årets konferansier er Tor Øyvind Skeiseid. Han brøt opp fra bylivet i Stavanger og en trygg jobb i NRK, for å skape seg et levebrød på barndomsøya Finnøy i Rogaland. Han er en mester i å engasjere og å inkludere, samtidig som han har lang erfaring med å arrangere festivaler. Tor Øyvind inviterer også festivaler fra regionen til dialog og sofasamtale.


Jan Fasting er profesjonell fjellfører, kjentmann, sikkerhetsansvarlig og konsept-utvikler for TV-serien «71º Nord», TVNorges største suksess gjennom tidene. Han har planlagt samtlige reiseruter for alle seriens sju sesonger på TVNorge og er en ekspert på opplevelser. Jan vil lede oss gjennom en «helhetlig opplevelsesforståelse».

Ann-Kristin Hansen er partner og daglig leder i Halogens datterselskap, Kvesst. Hun holder foredrag om kundebegeistring og digitale brukeropplevelser. Ann-Kristin trives best der kommunikasjon møter teknologi og design.

Og ikke minst – årets festival starter med ei knallåpning – ute. DID Adventure utfordrer oss i ulike utfordringer og øvelser – nettopp ute. Dette blir utfordringer som kan mestres av alle. Husk – ta med klær som passer til årstiden og værmeldingen!


Som festivaldeltaker deltar du aktivt underveis. Her går oppgaver, latter og læring hånd i hånd. Dette er en festival der deltakerne selv (med litt hjelp) skal sørge for eget utbytte av mingling og nettverksarbeid samt kompetansepåfyll fra utvalgte, dyktige innledere.

Vår jobb som arrangør er å sørge for at du får utvidet nettverket av samarbeidspartnere, leverandører, kunder – kort sagt blir kjent med de andre deltakerne slik at nye samarbeid oppstår.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen på festival ! ¨Årets begivenhet» – så dette kan du rett og slett ikke gå glipp av. Vi håper at DU kommer !

Påmeldingsfrist:  Fredag 17. februar 2023

Deltakeravgift : kr. 500,-

I tillegg kommer kostnader knyttet til overnatting for de som ønsker det, lunsj og møteromskostnader 2. mars for de som ikke bor på hotellet samt eventuell middag for de som ikke bor på hotellet. Priser for dette finner dere på påmeldingssiden som dere her: https://mrfylke.no/kalender/naering/arrangement-naering-2023/opplevingsfestivalen-2023

Bli med på Opplevelsesfestival 1-2 mars i Geiranger.

Stand i felleslokalet

Vi åpner også for øvrig for å sette opp en stand i felleslokalet utenfor konferansesalen dersom det er noen som ønsker det. Kryss i så fall av på påmeldingsskjemaet.

Miniseminar om hovedprosjekt «Opplev hele Møre og Romsdal» 2.mars

I forlengelsen av Opplevelsesfestivalen vil det bli arrangert et miniseminar der vi orienterer om kriteria for utlysing av midler til hovedprosjekt under satsinga «Opplev hele Møre og Romsdal». Påmelding til seminaret gjøres på samme side som påmelding til Opplevelsesfestivalen. Legg merke til at du også kan booke tid for å få innspill/diskutere ditt nettverks prosjektide.

Reisetips

Vi vil opplyse om at det går ferge fra Hellesylt kl 08.30 med ankomst Geiranger kl 09.45 som passer helt supert med oppstart av Opplevelsesfestivalen. Har du ikke tatt denne fergestrekningen tidligere, så vil vi oppfordre deg til å benytte denne anledningen. Retur fra Geiranger 2. mars kl 13.00 eller kl 16.15.

Arrangør av Opplevelsesfestivalen er prosjektet «Opplev hele Møre og Romsdal – hele året», et prosjekt i regi av Møre og Romsdal fylkeskommune som også sponser festivalen med et betydelig beløp for å redusere kostnadene for deg som deltaker.

For mer informasjon, kontakt:
LIllian Sæther, rådgiver reiseliv, kompetanse og næringsavdelinga tel. 71 28 01 23/952 80 603 Epost: lillian.sether@mrfylke.no

Hildegunn Maria Haanes Ruset, prosjektkoordinator/rådgiver museum, kulturavdelinga, tel. 71 28 24 29/959 35 300, hildegunn.maria.haanes.ruset@mrfylke.no

torunndyrkorn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..