Velkommen til nye medlemmer!

Vi opplever at mange ser stor verdi av å synliggjøre seg via Visit Nordvest og setter pris på reiselivsarbeidet vi gjør for å øke verdiskapingen i vår Nordmøre og Romsdal. Den siste tiden har 4 nye reiselivsbedrifter meldt seg inn i Visit Nordvest. Her kan du lese mer om dem og hva de tilbyr: 

Tingvoll Sider

På idylliske Strupstad gard med nydelig utsikt over fjorden og Trollheimen, startet Silje Osnes Tingvoll Sider i 2020. Hun har allerede vunnet VM-medaljer for sin sider. Eplene dyrkes uten bruk av unødige plantemidler og modnes langsomt i de lange lyse sommernettene på Nordmøre. Gjester får omvisning, høre om historien fra eple til ferdig produkt på flaske. Også får man selvsagt smake de edle dråpene i frukthagen og bli med inn i siderkjelleren, drivhus og hun har gårdsutsalg hvor du kan kjøpe godsakene. Det blir spennende å følge Tingvoll Sider videre på reisen!

SalMar Farming AS- Salmon center Molde

Et opplevelsessenter midt i Molde sentrum åpnet før jul 2022 og her får man lære om norsk havbruksnæring via interaktive utstillinger, VR briller og med RIB turer ut til ulike produksjonsfasiliteter. I tillegg er det et topp moderne kjøkken gjester kan lage spennende matretter. Åpent hele året!

Sveggvika Gjestehus


Et rykende ferskt medlem som ligger idyllisk ved sjøkanten i Aveggen på Averøy, kun10 minutter med bil fra Kristiansund. Gjestehuset er en restaurert klippfiskfabrikk fra 1922 og her er sjarmerende og komfortable rom for overnatting – alle 10rom er romslige og har store vinduer med havutsikt, samt fullt utstyrt kjøkken og bad med dusj. Stedet er ideelt for båtturer, fiske, padling og dykking, samt flere flotte vandreturer,, historiske steder og ikke minst i kort avstand til Atlanterhavsveien som er en kjøretur på bare 30 min unna.

Arnesenbrygga

Dette er også en tidligere klippfiskbrygge datert 1893som har utleieleilighet og selskapslokale. Veldig fin beliggenhet i Brunsvika i Kristiansund sentrum. Arnesenbrygga retter seg mot fiske/dykketurister som ønsker en spesiell overnatting og båt samt de som har behov for et rustikk selskapslokale.

 

Vi er veldig glad for å få synliggjøre et enda bredere reiselivstilbud for våre besøkende i regionen og ønsker våre 4 nye medlemmer hjertelig velkommen!

Lurer du på hvem som er medlem i Visit Nordvest kan du se her. Har du spørsmål om ditt medlemskap eller ønsker å vite mer, kontakt Synnøve Henden i Visit Nordvest.
Epost: synnove@visitnorthwest.no

Synnøve Henden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..