God jul fra Visit Nordvest

Kjære alle våre medlemmer, eierkommuner, aksjonærer og andre reiselivsvenner- og kolleger rundt om i verden.

Da er 2022 straks over i historien, og vi i Visit Nordvest er veldig klare for å ta fatt på det neste året. 2022 ble også et litt annerledes år, med utfordringer som krig i Europa, høye drivstoffpriser og usikkerhet rundt reisemønsteret til folk. I tillegg hadde vi en av de våteste juli-månedene i manns minne. Til tross for alt dette, så ser det ut til at vi totalt sett lander på gode besøkstall for vår region. Mange av de norske gjestene som besøkte oss i 2020 og 2021 valgte i år å feriere andre steder, men så har også våre utenlandske gjester kommet tilbake. Sammenligner vi med 2019-tallene (forrige «normal-år»), så har vi faktisk passert tallene der, og vi ser også at verdiskapingen øker. Noe som selvfølgelig er mye mer viktig, en kun antall gjester. Vi er spente på hvordan 2023 vil bli, men har ambisjoner om å fortsatt ta markedsandeler, og sette vår del av landet på kartet!


I år har vi besøkt veldig mange av våre medlemmer til det vi kaller «Nordvestdager» rundt om i våre 11 medlemskommuner. Se noen glimt fra disse besøkene gjennom vår lille julehilsen laget av bilder og filmsnutter fra mobilene våre. Vi besøkte over 90 medlemmer, så vi har ikke fått plass til alle her i filmen, men vi vil gjerne takke for at dere tok så godt i mot oss, og neste år vil vi gjerne besøke flere av dere. Det har stor betydning for oss at vi får lære mer om hva dere tilbyr, og dermed kunne formidle det ut i markedet på en bedre måte.

Vi ser frem til fortsatt godt samarbeid og at vi sammen skal klare å løfte regionen vår enda noen hakk, skape enda mer reiselyst hit, – hele året, få de til å bli i her enda lengre og med det skape større verdiskaping for alle i reiselivsnæringen.

– snurr film!


Ønsker dere alle en riktig god jul & et godt nytt år!

Hilsen oss i Visit Nordvest
Torunn, Synnøve, Eline, Tonje – og Torill (som er i mammaperm).

torunndyrkorn

En kommentar om “God jul fra Visit Nordvest

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..