Nordvestdagene 2022

Bakgrunn og formål med Nordvestdagene

I februar 2022 startet vi i Visit Nordvest med såkalte «Nordvestdager» i alle våre medlemskommuner. – Visit Nordvest ønsket å komme enda tettere på våre medlemmer, ved å reise ut i kommunene både for å se reiselivstilbudene som aktører i Nordmøre og Romsdal tilbyr, hjelpe dem med synlighet ut i markedet og ikke minst snakke med dem for å bli enda bedre kjent med produktene de tilbyr, sier produktsjef Synnøve Henden i Visit Nordvest. – Dette har vært en veldig fin runde for oss, og vi håper også at våre medlemmer tenker at dette har vært positivt.

11 kommuner og rundt 90 medlemsbesøk

Vi har fra februar til juli i 2022 besøkt rundt 90 medlemmer rundt om i våre 11 medlemskommuner; Averøy, Hustadvika, Smøla, Aure, Surnadal, Tingvoll, Sunndal, Rauma, Aukra, Molde og Kristiansund. og det har vært veldig lærerikt for oss i Visit Nordvest. – Det har stor verdi for oss å komme ut og snakke med medlemmene våre, og lære regionen vår enda bedre å kjenne. Vi har så mye spennende å tilby, og det at vi får komme ut og se dette med egne øyne er en viktig del av arbeidet vårt med å bidra til å skape enda mer reiselyst til vårt område, sier reiselivssjef Torunn Dyrkorn.

Alle fikk tilbud om besøk

Før hvert kommunebesøk sendte vi epost til alle medlemmer i den kommunen vi skulle besøke, og meldte fra om at vi kommer. De som ønsket å ta imot oss, la vi inn i programmet og så tok vi en runde der vi forsøkte å komme innom flest mulig av våre medlemmer. De vi ikke rakk, eller det ikke passet for, prøver vi å komme tilbake til etter sommeren.

Ta gjerne kontakt med vår produksjef Synnøve Henden om du ønsker at vi kommer til din bedrift etter sommeren. Send en epost til synnove@visitnorthwest.no.

Noen bildeglimt fra våre Nordvestdager

Et galleri per kommune (i alfabetisk rekkefølge), med litt bilder fra både attraksjoner og aktører vi har besøkt. Her er ikke alle vi besøkte representert, men vi har tatt et utvalg. Vår eminente fotograf Eline Karlsdatter Fladseth har også stort sett hatt med seg sin fotobag med både fotoapparat og drone, så vi har også samlet noen blinkskudd i arkivet vårt til bruk i vårt videre markedsarbeid.

AUKRA

AURE

AVERØY

HUSTADVIKA

 

KRISTIANSUND

MOLDE

RAUMA

SUNNDAL

SURNADAL

 Reportasjen fra vårt besøk i Surnadal og Todal: https://todalen.no/pa-presentasjonsrunde-og-balldag/

SMØLA

TINGVOLL

JODA, VI ER PÅ TIKTOK!

På vår første Nordvestdag i Hustadvika, ble vi så inspirerte at vi faktisk laga oss en TikTok-dans, og den kan du se her. Følg oss gjerne på TikTok @visitnorthwest.

Skru opp lyden og sjekk vår TikTok-dans på Farstadstranda.
torunndyrkorn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..