Ta godt imot våre some-sommerhjelper!

Tidligere i år lyste vi ut jobben som vi mener må være verdens beste sommerjobb, der man får oppleve vakre Møre og Romsdal i hele sommer for å dokumentere dette med film og foto. Vi fikk inn mange gode søkere, men landet på to stk. som tilsammen dekker hele sommersesongen hos oss og har ansvaret for våre sosiale medier-kanaler.

Alle våre medlemmer fikk tilbud om å ta imot våre sommerhjelper på besøk for å teste ut produkt og bistå med promotering av våre flotte aktører. Mange har ønsket å få besøk, og vi har laga en ganske intens reiserute for å kunne dekke størst mulig del av vår region.

Hovedoppgaven til våre sommerhjelper er å drive våre sosiale medier-kanaler i sommer, ta bilder og film, poste, kommentere og ikke minst være med å bygge opp vårt foto og film-arkiv fra reigonen som våre aktører kan bruke i etterkant.

Ta godt imot @explorewithjohan & @tosprelske!

@explorejohan eller Johan Haugsrud som han egentlig heter, ivrig foto og film-entusiast som er spesielt opptatt av TikTok der han har spesalisert seg på reise-innhold og har nå snart 82.000 følgere. Han har også gjerne med seg andre som er flinke på sosiale medier på tur, som gjør at innholdet spres enda bredere ut. Han er fra Oslo og studerer film og tv ved Høyskolen Kristiania.

@tosprelske består av Mari Finsen og Mats Berglund, som bor på Kongsvinger, men denne sommeren «flytter» de til regionen vår for å jobbe med innholdsproduksjon for oss. De har vært i regionen vår flere ganger før, og sist sett susende nedover på ski et eller annet sted i Romsdalen. Dette er et aktivt par som har mange jern i ilden; de tilbyr some-pakker, sponsoroppdrag, klatrekurs, turguiding, modelloppdrag, utstyrtesting, arrangement, vedlikeholdsarbeid og artikkelskriving.

Vi er veldig glade for at disse jobber for oss i sommer!

Her er våre some-kanaler

Facebook @visitnorthwest.no
Instagram @visitnorthwestno
TikTok @visitnorthwest

For å bli reposta, bruk disse kontoene, og følg oss gjerne!


Har du spørsmål om hvordan vi jobber med våre sosiale medier og innholdsproduksjon, send gjerne spørsmål til vår innholdsprodusent og fotograf eline@visitnorthwest.no


torunndyrkorn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..