Visit Nordvest årsrapport 2021

Til våre aksjonærer, eierkommuner, medlemmer og samarbeidspartnere.

I vår julehilsen for 2021 mimret vi tilbake til da vi sendte julekort i posten, og vi valgte ut julekort fra alle våre 13 kommuner i Nordmøre og Romsdal. Vi tok et lite dykk i vårt fotoarkiv og plukket ut noen fine motiv fra hver enkelt av dere. Tenk så utrolig heldige vi er som har en slik region og jobbe for. Her er det attraksjoner og aktiviteter i verdensklasse, og vi hadde faktisk et luksusproblem når vi måtte velge bare et bilde fra hver kommune. Se vår julehilsen her.

2021 ble nok et annerledes-år, men vi er glade for å høre at de aller fleste av dere har hatt et bra år, tross situasjonen vi er oppe i. Vi sender ekstra gode tanker til de som var permittert, og vi håper at de fleste fortsatt kan og vil jobbe videre i reiselivsnæringen. Vi i Visit Nordvest fulgte prosessen med kompensasjons- og lønsstøtteordninger så tett vi kunne, og presset på der det var mulig. Vi er fortsatt i en situasjon der det er et skrikende behov for dere som vil jobbe i reiselivsnæringen, vi trenger dere alle sammen, for uten profesjonelle fagfolk i næringen, vil vi ikke kunne levere gode opplevelser til våre besøkende fremover.

I denne årsrapporten for 2021 vil dere kunne lese om hvilke tiltak vi har jobbet med innenfor våre strategimål for marked, produkt og nettverk. Alt henger sammen, og det er ikke alltid like enkelt å vise at våre tiltak faktisk gir resultat. Et langsiktig og strategisk arbeid ligger til grunn for alt vi gjør, og vi jobber for å hele tiden gi resultater ut i næringen, vi ønsker at flere skal oppleve vår region hele året, legge igjen mer penger og bli her lenger.

Les/last ned hele vår årsrapport for 2021 her:

Kristiansund/Molde april 2022
Torunn Dyrkorn
Reiselivssjef Visit Nordvest

torunndyrkorn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..