Nordvestdager – vi besøker våre medlemmer!

Bakgrunn og formål med Nordvestdagene

Fra 2022 har vi i Visit Nordvest startet med såkalte «Nordvestdager» i alle våre medlemskommuner. – Visit Nordvest ønsker å komme enda tettere på våre medlemmer og vil ut i kommunene både for å se reiselivstilbudene som aktører i Nordmøre og Romsdal tilbyr, hjelpe dem med synlighet ut i markedet og ikke minst snakke med reiselivsaktørene for å bli enda bedre kjent med produktene de tilbyr, sier produktsjef Synnøve Henden i Visit Nordvest. – Dette håper og tror vi er en vinn- vinn situasjon for både reiselivsaktørene og oss i destinasjonsselskapet. Visit Nordvest har satt datoer for besøk i alle kommunene før sommeren, og en ny runde til høsten. Her møter vi kvinnesterke med alle 4 medarbeidere (så langt det er mulig) og vi gleder oss til å treffe flest mulig av våre medlemmer.

Seks kommuner allerede besøkt

Vi har allerede besøkt seks av våre medlemskommuner; Averøy, Hustadvika, Smøla, Aure, Surnadal og Tingvoll, og det har vært veldig lærerikt for oss i Visit Nordvest. – Det har stor verdi for oss å komme ut og snakke med medlemmene våre, og lære regionen vår enda bedre å kjenne. Vi har så mye spennende å tilby, og det at vi får komme ut og se dette med egne øyne er en viktig del av arbeidet vårt med å bidra til å skape enda mer reiselyst til vårt område, sier reiselivssjef Torunn Dyrkorn.

Alle får tilbud om besøk

Før hvert kommunebesøk sender vi epost til alle medlemmer i den kommunen vi skal besøke, og gir beskjed om at vi kommer. De som ønsker å ta imot oss, legger vi inn i programmet og så legger vi opp en runde der vi forsøker å få komme innom flest mulig av våre medlemmer. De vi ikke rekker, eller at det ikke passer for, prøver vi å komme tilbake til etter sommeren. Da er det ny runde med besøk.

Ta gjerne kontakt med vår produksjef Synnøve Henden om du ønsker at vi kommer til din bedrift når vi er i din kommune. Send en epost til synnove@visitnorthwest.no.

Her er datoene for besøkene (endringer kan komme)

23.-24. februar – Averøy og Hustadvika
9.-10. mars – Smøla og Aure
29.-30. mars – Tingvoll og Surnadal
18.-19. mai – Sunndal og Aukra
8.-9. juni – Rauma
29.-30. juni – Smøla og Aure
31. august – 1.september –  Averøy og Hustadvika
28.-29. september – Tingvoll og Surnadal
26.-27. oktober – Sunndal og Rauma
30. november – Aukra 
Molde og Kristiansund har ikke fått egne datoer enda, men det kommer i tillegg til de som står her over.

Da vi var i Surnadal hadde vi også med journalist fra Todalen.no på et av møtene, og her er reportasjen han skrev https://todalen.no/pa-presentasjonsrunde-og-balldag/

Noen bildeglimt fra våre Nordvestdager:


 

 

Synnøve Henden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..