Presseresultat i Nordvest

Siden juli har vi hatt flere internasjonale pressebesøk til regionen. Redaksjonell omtale har høy troverdighet, og stor verdi. Vi gleder oss over økt oppmerksomhet i internasjonal media etter tøffe tider. Arbeidet opp mot nasjonal og internasjonal reisepresse gjøres i tett samarbeid med Destinasjon Ålesund & Sunnmøre (DÅS), og det er Helen Sivertstøl som har ansvar for dette.

I samarbeid med Destinasjon Ålesund & Sunnmøre, Fjord Norge AS og Vestnorsk Filmsenter har det blitt jobbet for å synliggjøre hvorfor regionen vår stadig blir valgt som innspillingssted for store filmproduksjoner som James Bond, Mission Impossible, Black Widow, Harry Potter osv., og verdien av dette. Nylig kom en artikkel på trykk i reiseseksjonen til en av de viktigste avisene i UK, nemlig The Sunday Times. Vi er glad for dette gode samarbeidet med Vestnorsk Filmsenter og Fjord Norge AS, og det jobbes for å plassere flere gode artikler som løfter fram regionen vår med fokus på film locations. Artikkelen i The Sunday Times finn du HER (+-sak).

Det har i tillegg vært veldig mange artikler i forbindelse med Bond-filmen, som går på hvor den er blitt filmet, og der er Atlanterhavsvegen med på de fleste av sakene. Her er et utvalg:


I august hadde vi besøk av det tyske magasinet «Outdoor» der en journalist og en fotograf besøkte Ålesund, Hjørundfjorden, Trollstigen og Romsdalsfjella. Her var de ute på tur med sertifisert Nortind-guide fra Romsdal Lodge, Håkon Vego, og bodde på DNT Romsdal sine hytter Måsvassbu, Vasstindbu og Svartvassbu. På bildet her ser dere gjengen etter endt tur, der de får seg et velforjent godt måltid utendørs hos Romsdal Lodge. Vi forventer at vi får artikkelen på trykk neste år. Besøket var i samarbeid med Fjord Norge og Destinasjon Ålesund og Sunnmøre.


ATLANTERHAVSVEGEN FIKK FLERE FANS I BRASIL:

Vi har hatt den brasilianske globetrotteren, Anderson Dias, på besøk på Atlanterhavsvegen. Anderson Dias sine 1,5 millioner instagramfølgere likte veldig godt bildet som ble postet fra Atlanterhavsvegen (se skjermdump her over), og på kort tid fikk vi rundt 1000 nye følgere, og stor aktivitet på vår instagramkonto. Instagramkontoen hans er: @196Sonhos.


RAUMABANEN – I SPANSK MAGASIN
«11 togturer over hele Europa du må gjøre en gjøre en gang i livet»

Spanske Conde Naste Traveler har flere ganger skrevet om vakre togstrekninger, der Raumabanen har vært med i det gode selskap. Også denne gangen har Raumabanen blitt omtalt som en av 11 strekninger i Europa som løftes spesielt frem, og nå var det under overskriften «11 togturer over hele Europa du må gjøre en gjøre en gang i livet». Finn frem spansk-kunnskapene og les artikkelen HER.

Den franske reiseguiden Le Petit Fute har også vært her for å oppdatere seg på nye produkt til sine nettsider og papirversjon av guiden.

(Skjermbilde øverst fra The Sunday Times)

torunndyrkorn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..