Filming i Nordvest

Vi er i gang med et stort filmprosjekt og er i disse dager ute og filmer i alle kommunene våre. Etter å ha fått innspill fra kommunene og næringsforeningene til locations vi skal prioritere, besøker vi nå utvalgte steder og attraksjoner med modeller/statister. Her får vi god hjelp av lokale krefter til å finne folk til statistrollene. Vi har engasjert dyktige, lokale filmfotografer, samtidig som reklmebyrået Tibe har gjort en del opptak i sommer til dette formålet. Dette arbeidet krever en del logistikk og vi i Visit Nordvest er ofte med for å hjelpe til og ha en hånd med i spillet.

Prosjektet raser fremover og det er nye locations hver uke. På slutten av høsten skal vi sitte igjen med en film og fotobank som medlemmene våre fritt kan benytte seg av, og hver kommune skal få sine egne filmer. Dette tror vi har stor verdi og gjør det lettere for mange.

Hovedbildet i denne saken er av de spreke badeløvene på Kalkstranda i Surnadal som stilte opp til filming med oss. Vi er stadig på jakt etter folk som kan bidra som statister og hjelpe oss på veien – håper dere vil ta godt imot oss når vi kommer innom.

Vi gleder oss til å vise dere resultatet!

elinekarlsdatterfladseth

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..