En hilsen fra den nye markedssjefen i Visit Nordvest

Hei!

Jeg heter Torill og er nyansatt markedssjef i Visit Nordvest, med kontorsted i Molde. Opprinnelig kommer jeg fra Brandal i Hareid kommune, men bor nå med samboer på Veblungsnes i Rauma. Som person har jeg alltid vært eventyrlysten og tatt imot mulighetene som har kommet min vei. Dette er en årsak til at turismen ble mitt karrierevalg. Nå har jeg hatt min første uke i ny stilling og ser frem til å bli kjent med dere som nå er mine nye reiselivskolleger.

Bakgrunn

De to siste årene har jeg vært fulltidsstudent og gjennomført en master i naturbasert reiseliv ved NMBU på Ås. I tillegg har jeg bachelor i reiselivsledelse fra BI Trondheim, og deltidsstudier i gruppetrening og personlig trening ved Norges Idrettshøyskole. Etter 13 år i arbeidslivet, hovedsakelig i turismen, og i en tid hvor digitalisering og klima- og miljøspørsmål står øverst på dagsordenen, ønsket jeg faglig påfyll og nye perspektiver på turistnæringen, dermed ble mastergraden en realitet. 

Arbeidserfaring

Av arbeidserfaring har jeg hovedsakelig jobbet i den private reiselivsnæringen og arbeidsoppgavene har favnet bredt. Blant annet innsalg, koordinering og skreddersøm av reiselivsopplevelser, kurs og konferanser i Norge, Europa og på Svalbard. De siste årene før studiet har jeg jobbet hovedsakelig med strategisk og utførende digitalt arbeid, blant annet re-design av nettsted, inkludert utvikling og etablering av nettbutikk. Mitt digitale arbeid har også bestått av innholdsproduksjon med spesielt fokus på søkemotoroptimalisering og historiefortelling gjennom tekst og visuell kommunikasjon. Som student har jeg i tillegg fått erfaring fra to sommervikariat som reiselivsrådgiver hos Sysselmannen på Svalbard.

Motivasjon

Nå ser jeg frem til å bruke den ny kunnskap og erfaring som jeg har opparbeidet meg hos Visit Nordvest. Markedssjefstillingen er spennende fordi jeg liker å formidle, se løsninger og muligheter, samt legge til rette for verdiskapning og gode opplevelser på en ansvarlig måte – og ikke minst se resultater av den arbeidsinnsatsen som legges ned.

Ta kontakt dersom du har tanker, innspill og reiselivsrelaterte spørsmål, eller bare ønsker å hilse på.

Med trivelig hilsen

Torill Brandal Berge

+47 994 74 959 | torill@visitnorthwest.no

torillvisitnorthwestno

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..