Vårens nye medlemmer

Vårens nye medlemmer

Vi har fått flere nye medlemmer i vår og er svært glade for at reiselivsbedriftene ser verdien av den jobben vi gjør for å synliggjøre både regionen og reiselivsbedriftene. Jo mer bredde vi har, jo bedre fremstår vi som samlet destinasjon.

Her er våre nye medlemmer;

Åndalsnes Hytteutleie har 6 koselige hytter med god standard og ligger ved Setnesmoen turområde i Åndalsnes.

Grautaneset på Tustna, tilbyr spennende glamping med Artic Dome telt i høyklasse ved foten av Tustnastabben. Fantastisk utsikt og fasiliteter som toalett, dusj, kokemuligheter og badestamp midt i naturen.

Veiholmen Brygge Hotell på Smøla ligger midt i havna på fiskeværet Veiholmen og fremstår i helt ny prakt med totalrenoverte hotellrom, restaurant og møtefasiliteter opp til 40 personer.

Uteguiden er en veletablert aktivitetsbedrift på Sunnmøre som nå også tilbyr guidede vandreturer i Rauma og som vi er veldig glad for å ha som medlem.

The Northwest Experience har båtturer og fjordcruise og kjører blant annet Hjertøyruta fast i sommer.

Drømmebrygga er ei tidligere fiskebrygge på Ekkilsøya på Averøy, ikke langt fra Atlanterhavsveien. Her er det jobbet iherdig for å få moderne og samtidig rustikk overnatting med opptil 15 sengeplasser (ned Wonderlandmadresser) og koselige fellesarealer med gjenbruksmøbler.

Nordre Flatmark ligger i Romsdalen, mellom Åndalsnes og har Gjestehus med 15 gode sengeplasser, godt utstyrt kjøkken og rett ved elva og fiskeplass for både flue og sluk

Møre Bånd & Vev AS ligger i tekstilbygda Tingvoll og er et familiedrevet båndveveri som produserer alle typer bånd til bunader, folkedrakter og strikkejakker. Her er hyggelig strikkekrok og de har også omvisning for å se en vevers hverdag i fabrikklokalet

I Vestnes har vi fått flere medlemmer den siste tiden:

  • Nesabakken AS eller også Fjordsaga som de heter, holder på med Båtturer fra Vestens eller Molde. Fjordsaga har plass til 12 passasjerer og kjører faste turer i sommer til Veøya og skreddersydde båtturer for små grupper.
  • Vestnes Fjordhotell ligger midt i Vestnes sentrum og har 40 hotellrom og restaurant med hjemmelaget mat. Her er også gode kursfasiliteter og flere selskapslokaler
  • Sport1 Tomra er aller nyeste medlem i Visit Nordvest og har selvsagt sportsutstyr for aktive på tur. I tillegg leier Sport 1 Tomra ut hengekøyer i hele sommer.

Velkommen til alle nye medlemmer!

Synnøve Henden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..