Våropprydding

Våren er en fin tid å ta nye bilder av produktene dine på. Nå er lyset godt, det spirer og gror og mange bruker våren på å booke inn årets sommerferie. Se over presentasjonene dine på nett – hvordan fremstår ditt produkt? Er det noe du bør oppdatere?

Det er ikke bare i hagen det er lurt å ta en vårrengjøring. Både bilder og film er ferskvare, og ser etter noen år utdatert ut. Din presentasjon på nett er ditt ansikt utad. Har du kanskje pusset opp eller gjort noen endringer? Sørg for at du har oppdaterte bilder og informasjon om deg selv – det som ligger i vår database vises potensielt for svært mange mennesker, gjennom visitnorthwest.no, visitnorway.com, fjordnorway.com og visitmr.com.

Trenger du hjelp til å ta bilder? Ta kontakt – vi hjelper deg gjerne!

Besøk av en ambassadør? Bli mer synlig!

Vi ønsker at dere skal være synlig i sosiale medier og tilbyr muligheten til å invitere en av Nordvestambassadørene våre på besøk. Vi hjelper vi også med å dekke kostnader dere har i forbindelse med dette. Les mer om Nordvestambassadørene her og her.

Ta kontakt med Eline for å sammen finne ut hvordan vi kan legge opp dette for din bedrift. eline@visitnorthwest.no eller tel. 95721091

elinekarlsdatterfladseth

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..