Nordvestambassadører på Veiholmen

I midten av mars avholdt vi den første samlingen med ambassadørene våre. Med kamerautsyr, drone og en glad gjeng på jakt etter gode fotomotiv så det vel ut som det var et helt pressekorps på besøk ved det sjarmerende fiskeværet.

For flere av oss var det første gang på Veiholmen, og vi hadde selvfølgelig planlagt veldig godt og fikk strålende vårvær. Rosa solnedgang, nordlys, årets første t-skjorte dag og padling i soloppgang – kan en få det bedre?

«Etter endt opphold på Veiholmen kan jeg bare si at hit må jeg virkelig tilbake. Her er det mye å få med seg. Man kan også bestille guidet tur med kajakk, havørnsafari og mye mer. Veiholmen var for meg ei skjult perle, som jeg er veldig glad for endelig å ha fått opplevd. Jeg anbefaler virkelig et opphold her ute».

@juliiekristin

Foto: @sindrekrolsen / @juliiekristin / @elinekarlsdatter


Samlingen har resultert i at vi har blitt bedre kjent med ambassadørene våre, har fått laget masse godt innhold fra Veiholmen og fra aktørene våre, og laget strategier fremover for hvordan vi skal samarbeide.

«Veiholmen er virkelig et paradis! På turen ut dit får man oppleve både majestetiske fjell og det beste av hva kystlandskapet vårt har å by på, og man blir egentlig bare sittende og måpe. Ute på Veiholmen blir man ikke mindre imponert. Gjennom «værvandring» med lokal guide fikk vi et innblikk i områdets historie, og jeg tror vi alle fikk en ny respekt for de som hadde bodd der og bygd opp området til det det er i dag. På turen møtte vi flere imponerende mennesker med en stå-på-vilje og en kjærlighet for området som kommer til uttrykk i hvordan de har jobbet med å bygge opp sine bedrifter der. Med blå himmel over oss og det mektige havet som bakteppe hadde vi to aldeles nydelige dager omringet av ekte Nordmørs-historie!»

@oda.halle

Her er noe av det som ble produsert på Instagram i løpet av de 24 timene vi var på Veiholmen

Screenshot fra Instagram @visitnorthwestno @juliiekristin @oda.halle @torrytheflat @sindrekrolsen


Tusen takk til Line og Hilde fra OIsens pensjonat for det gode vertskapet, og til Øyvind på Veiholmen brygge for god mat og presentasjon. Nordvest er en destinasjon full av perler og spennende reisemål som vi ønsker flere skal oppleve.

Har du lyst på besøk av en ambassadør? Vi ønsker at flere av dere skal ha muligheten til å få en ambassadør på besøk og få omtale i sosiale medier. Her ønsker vi også å hjelpe dere å dekke kostnader dere har i forbindelse med dette. Ta kontakt med Eline på eline@visitnorthwest.no eller tel. 95721091

Foto: Sindre Krane Olsen / Eline Karlsdatter Fladseth

elinekarlsdatterfladseth

En kommentar om “Nordvestambassadører på Veiholmen

  1. Tilbaketråkk: Våropprydding

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..