Nye medlemmer

Visit Nordvest har fått 5 nye medlemmer den siste tiden! Fjordcruise Romsdalsfjorden driver med båttur med sin flotte 43 fots traweler for grupper på inntil 10 personer, som ønsker å oppleve dagscruise til ulike destinasjoner i Romsdalsfjorden og til øyene ut mot havet.

Romsdal Camping og Glamping holder til på Verma og har hytter og to glampingtelt med omgivelser som gir ro og avslapping i sjela. Hotel Geist er et nytt hotell som ligger sentralt til i toppetasjen til ALTI handelssenter på Åndalsnes og er et selvbetjent hotell med freshe rom og utsikt til de flotte fjellene som omkranser hotellet. Hyggelig at vi nå får handelssentra med som medlemmer. ALTI Futura og ALTI Storkaia i Kristiansund er helt ferske medlemmer som ønsker å synliggjøre seg for de reisende.

I denne spesielle tiden vi er i, har vi hatt fokus på å gi god informasjon til våre medlemmer og både snakket med dere aktører og hatt teams møter for å få innspill og høre hvordan det går og planer for sommeren. Vi har blant annet en oppdatert side om covid-19 som omfatter f.eks. kompensasjonsordningene og ofte stilte spørsmål. Vi har også hatt teamsmøter med dere medlemmer fordelt på bransjer som hotellbransjen og sist hadde vi alle medlemmer som driver med camping, hytter og annen overnatting. Her har vi blant annet hatt gjennomgang av hva Visit Nordvest gjør på markedsiden nå mot den norske markedet, statistikk om de norske gjestene i sommer og sett litt på bransjeveilederne.

Oppdater – oppdater – oppdater
Det er mange som nå planlegger sin sommerferie og flere er også her på tur allerede. Det kjøres stor markedskampanje rettet mot nordmenn nå, og da bør informasjonen som de finner være korrekt. Det er nå viktigere en noen gang at dere går inn på deres presentasjoner på visitnorthwest.no (bruk søkefeltet og finn deres produkt) og sjekker at det som står det faktisk stemmer. Er det gode nok bilder, har du film som kunne vært lagt ut, har du ny tekst som bør inn, har du andre produkt som skulle vært lagt ut. Ta kontakt så oppdaterer vi for dere.

Vi ønsker lykke til med sommersesongen!

Om det er noen av dere som har spørsmål vedr sitt medlemsskap og sin oppføring, ta kontakt med Synnøve på telefon 91557560 eller epost synnove@visitnorthwest.no

Synnøve Henden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..