Reiseliv og opplevelser – nytt digitalt kompetansetilbud på plass!

Destinasjonsselskapene i Møre og Romsdal har på kort tid fått på plass en portal for alle bedrifter innen reiseliv-, mat- og kulturnæringene i fylket som har behov for kompetansepåfyll nå under koronakrisen. Kompetanseportalen inneholder en rekke gratis kurs for aktører og ansatte i opplevelsesnæringene og skal være et tilbud både til små og store bedrifter og enkeltpersonforetak. 

– Med støtte fra Møre og Romsdal Fylkeskommune (Bio 2-midler) har vi på rekordtid klart å utvikle og opprette en «one-stop-shop» for kompetanseheving på flere nivå, sier reiselivssjef Torunn Dyrkorn i Visit Nordvest. – Prosjektet er et samarbeid mellom oss, Destinasjon Ålesund og Sunnmøre og Geiranger Utvikling gjennom samarbeidsorganet Møre og Romsdal Reiseliv. 

Kompetanseportalen er et direkte svar på aktørenes behov for påfyll av kunnskap og kompetanse på kort sikt, men vil kunne videreutvikles til å bli en permanent plattform for digitale kompetansetilbud til opplevelsesnæringene i fylket. Som ansatt i en opplevelsesbedrift i Møre og Romsdal kan du registrere deg og opprette en personlig bruker og dermed få tilgang til en rekke kurs- og opplæringswebinar. Mye innhold er allerede på plass og mer kommer i ukene fremover.

Prosjektgruppen består av, foruten Dyrkorn, Tom A. Skrede (Destinasjon Ålesund og Sunnmøre) og Monja Mjelva (Geiranger Utvikling), samt Jan Sverre Sivertsen fra det fylkeskommunale prosjektet «Reiseliv, mat og kultur i Møre og Romsdal» som har bistått i utviklingen av portalen.

 For å registrere deg som bruker og få tilgang til portalen – gå til www.visitmr.com/kompetanse

torunndyrkorn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..