Invitasjon til kurset «Bli god på nett» 3.-4. mars 2020

I samarbeid med Innovasjon Norge og Kreativ Industri, inviterer vi til kurset «Bli god på nett» 3-4. mars. Kurset arrangeres  fra lunsj til lunsj. Det er begrensede plasser så ikke vent med å melde deg på dette populære kurset!

Dato: 03 -04. mars 2020

Sted: Håholmen Havstuer, Averøy

Hva lærer du?

Kurset tar for seg tema som «Hvordan utnytte sosiale medier i markedsføringen», «Søkemotoroptimalisering» og «Hvordan skrive for nett, billedbruk og film». Underveis i kurset får du mange tips og triks, og lærer blant annet om ulike verktøy innen sosiale medier, annonseringsplattformer, hva som egentlig skjer i et Google-søk, om enkle og gratis Google-verktøy, hvordan du tar litt bedre bilder og hvordan du lager videosnutter ved hjelp av en mobiltelefon.

Kurset er en kombinasjon av teori og  praktiske oppgaver, og det blir mange anledninger til å jobbe med egen bedrift.

I forkant av kurset, får du en digital helsesjekk, som gir en vurdering av deres nettsted, synlighet i Google og aktivitet i sosiale medier. Helsesjekken viser hvor din bedrift fremstår bra digitalt og hvor forbedringspotensial.

Inkludert i kurset, får også hver bedrift 1 time individuell rådgivning med kursholder, hvor man jobber med selvvalgte tema. Rådgivningstimen bookes i etterkant av kurs.

Hvert kurs ledes av to erfarne kursholdere fra firmaet Kreativ Industri. Kursholderne har bakgrunn fra markedsføring, journalistikk, reiseliv og forretningsutvikling.

Hvem passer kurset for?

Grunnkurset «Bli god på nett» passer for ledere, mellomledere eller markedsansvarlige i reiselivsbedrifter av alle størrelser.

Dypere forhåndskunnskaper innen digital markedsføring er ikke nødvendig, men kurset vil også være nyttig for deltakere som er viderekomne brukere på nett og i sosiale medier.

Kort film fra kurset ser du her

«Dette kurset var bare helt supert! På toppen av alt, så ga det noe mer enn forventet i form av den digitale helsesjekken og rådgivningstime. Utrolig dyktige folk som helt tydelig hadde peiling og klarte å engasjere oss deltakere.»

(Kursdeltaker i Rogaland, mars 2019)

Tirsdag 3. mars

10:30 Båt fra Geitøya til Håholmen                                                                                                    11:00 Lunsj
12:00 Faglig del
17:00 kursdag avsluttes
19:00 Felles middag

Onsdag 4. mars
08:15 Oppstart
11:30 Lunsj
12:30 Båt fra Håholmen

Pris pr person: kr 1500,-
Dette er egenandel som dekker selve kurset, 2 lunsjer og 1 middag. Egenandelen dekker ikke overnatting, drikke til måltider og reise til/fra. Meld fra i påmeldingskjemaet om behov for overnatting. Egenandelen blir fakturert i etterkant av kurset. 

Påmeldingsfrist: 31. januar 2020 (bindende påmelding)
Kurset er veldig populært og har begrensede plasser.

Et av Visit Nordvest sine tiltak i vår strategiplan er kompetanse, og dette er et av kursene som er en del av Innovasjon Norges kompetanseprogram for reiselivsnæringen. Målet er å øke kompetansen i vår næring og komme med verktøy for å lykkes.

Håper å se deg på kurs!

Mer informasjon og kontakt: 
Du kan også melde deg på direkte til: Synnøve Henden:

synnove@visitnorthwest.no  tel. 915 57 560

    

Synnøve Henden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..