Har du lyst å jobbe med oss?

Vil du være med å videreutvikle reiselivet på Nordvestlandet, og brenner for vår vakre del av Norge? Visit Nordvest har nå ledig 100% stilling som INNHOLDSPRODUSENT, og søker deg som har stålkontroll på det som skjer i den digitale markedsverden, og vil bruke din kunnskap for å løfte frem alt det flotte vi har å tilby våre tilreisende. Du skal være med å bidra til reiselyst til vår region, og verdiskaping for våre medlemmer.

Hva går jobben ut på?
Vi er en liten bedrift, som jobber for et stort område, og vi jobber tett sammen på de fleste felt. Du må kunne jobbe parallelt med flere oppgaver, vise initiativ, jobbe analytisk, systematisk og selvstendig, og være endringsvillig. Vi søker deg som skal jobbe med innholdsproduksjon og kvalitetssikring av våre nettsider, sosiale medier og produktdatabasen vår, jobbe tett med våre medlemmer for å skape de gode historiene og kjøre ut markeds- og kampanjearbeid i utvalgte kanaler. Du må også påregne andre tilstøtende oppgaver som inngår i vårt arbeide til det beste for våre eiere og medlemmer.

Vi ønsker at du:
Snakker og skriver flytende norsk og engelsk.
Har gode kommunikasjonsevner.
Har kompetanse innen digital markedsføring.
Har høyere utdanning og/eller relevant reiselivserfaring.

Vi tilbyr deg:
Lønn etter avtale.
Gode pensjons- og forsikringsavtaler.
Arbeid med spennende prosjektarbeid.
Kontorsted Kristiansund i kontorfellesskap i et utviklingsmiljø.

Vi ønsker at du starter i jobben:: snarest

Søknad og spørsmål om stillingen, sendes til reiselivssjef Torunn Dyrkorn, tel. 90969773 eller e-post torunn@visitnorthwest.no.

Du må søke innen: 18.oktober 2019

Visit Nordmøre & Romsdal AS (VNR) er destinasjonsselskap for 19 kommuner og vi har rundt 200 medlemsbedrifter i regionen. Selskapet jobber for å markedsføre området som reisemål nasjonalt og internasjonalt. Vårt mål er å få flere til å komme til vår region og øke lønnsomheten til reiselivsbedriftene. Vi vil skape friske opplevelser og bli den beste opplevelsesdestinasjonen i Norge. Vi har kontor i Kristiansund og Molde, og har tre faste ansatte (du blir den fjerde) og tre prosjektstillinger. Les mer om oss og våre prosjekter her https://visitnw.wordpress.com/ 

torunndyrkorn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..