Vi søker lokal prosjektleder i Rauma

Stilling ledig: prosjektleder Bærekraftig Reisemål Rauma.
Er du interessert i bærekraft, liker å skape engasjement og resultat på mange nivå, er strukturert og har godt lokalt nettverk? Da er du kanskje den personen vi skulle hatt med på laget. Visit Nordvest, som er prosjekteier, skal igang med fase 1 for å søke om å oppnå merket Bærekraftig Reisemål for Rauma. Dette er et prosjekt der Innovasjon Norge har definerte standarder og indikatorer som skal gås gjennom og dokumenteres for et reisemål. Vi ønsker en lokal prosjektleder som kan ta tak i den første delen av prosjektet. Første milepæl for reisemålet er å få godkjent besvarelsen på standardens område A og B som omhandler forankring og implementering politisk og blant reiselivsaktørene. Prosjektet er et samarbeid mellom Rauma kommune, Romsdalen AS, Romsdal Reiseliv og Handel og Visit Nordvest.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Strukturert, erfaring fra prosjektarbeid
  • God databrukerkompetanse
  • Flytende norsk, muntlig og skriftlig
  • Lokalkunnskap og godt kontaktnett
  • Relevant høyere utdanning

Type stilling: engasjement, opp til 6 mnd, 30% stilling. Tiltredelse snarest. Lønn etter avtale.

Arbeidssted: Rauma

Les mer om merket for Bærekraftig Reisemål her. 

Send kortfattet søknad med cv innen 15. mars 2019 til Torunn Dyrkorn, torunn@visitnorthwest.no Har du spørsmål send epost eller ring 90969773.

Merkeordningen er et verktøy for å systematisere arbeidet med bærekraft på reisemål der reiselivsnæringen er pådriver. Ved å kartlegge ulike kriterier fordelt på de tre dimensjoner av bærekraft (miljømessig, sosial og økonomisk) signaliserer stedene at de er i gang med et langsiktig arbeid for økt bærekraft. Å bli merket som et bærekraftig reisemål betyr at destinasjonen over tid prioriterer målet om økt bærekraft, ikke at stedet ER bærekraftig. Merkeordningen er et redskap for utvikling, og reisemålene må vise en forbedring på sikt.

Trollstigen  – Rauma. Foto: Mattias Fredriksson.

 

torunndyrkorn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..