Er du online bookbar?

NCE Tourism og Fjord Norge har valgt å anbefale bookingsystemet Trekksoft til de som trenger et online bestillingssystem for sine aktiviteter. Over 100 aktører i Fjord Norge har allerede valgt å bruke Trekksoft, bl.a. FRAM og Fjord Tours. Systemet er i hovedsak utviklet for aktivitetsbooking, men man kan også bruke det til mindre overnattingssteder. Fra 2018 vil vi i Visit Nordvest prioritere alle aktører som velger å benytte systemet, og de vil få ekstra profilering med bookingknapper i våre kanaler (visitnorthwest.no, fjordnorway.com og visitnorway.com). I tillegg blir dere prioritert opp i kampanjer og andre markedstiltak. Vi inngår provisjonsavtaler med dere som ønsker å selge deres produkt gjennom oss.

Aktører som har andre bookingsystem, og som ønsker å selge sine aktiviteter via våre sider, kan også så klart inngå egen provisjonsavtale med oss. De som ikke har provisjonsavtale med oss, vil få sine produkt presentert med bilder, tekst og link til egen webside og epost, men ikke bookinglink.

Hva er Trekksoft egentlig? 

Trekksoft er et Sveitsisk system, der de er helproffesjonelle på online booking av aktiviteter. Tror du dette kan være noe for deg og din bedrift, anbefaler vi å ta en prat med Anthony Rodrick som er selger for systemet. Han tar mer en gjerne en demo med deg via telefon/nett. Send da melding til oss på info@visitnorthwest.no eller direkte til Rasmus Westerberg rasmus.westerberg@trekksoft.com som er Territory Manager for Norge. 

Se også litt info om systemet her. 

Hva koster det?
Som medlem i Visit Nordvest får du gode priser på systemlisens fordi Fjord Norge har fremhandlet en egen avtale. Se priser her.  Trekksoft har ulike alternativ ut i fra hvor stor du er som aktør. Pris for årlig lisens er på 852 Euro (ca kr NOK 8.000) for det billigste alternativet. (Trekksoft tar 4,75% + 0,6 Euro/ca NOK 6,- i kredittkortgebyr, pr transaksjon.) Man trenger ikke egen betalingsløsning hvis man bruker Trekksoft, da dette er integrert i systemet. Inkludert er også en fin enkel websideløsning.

Provisjon?
Ønsker du å selge dine produkt på egen webside, og kun det, så vil da for eks. 1 solgt aktivitet til kr 800,- pr måned være det du trenger å selge for å ha tjent inn lisensen pr år.
Ønsker du å selge dine aktiviteter i flere kanaler, så inngår du provisjonsavtale med oss i Visit Nordvest, slik at vi kan legge ut bookinglinken din i våre kanaler (visitnorthwest.no, fjordnorway.com og visitnorway.no).

 

 

torunndyrkorn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..