En god sommer på nett

Nå er sommersesongen for mange på hell, og det samme ser vi på nettsiden vår. Den største sommertrafikken har nå avtatt, og vi kan begynne å danne oss et bilde av hvordan sommeren har vært.

Veksten i trafikk på http://www.visitnorthwest.no i sommermånedene juni, juli og august har vært veldig god. Vi bruker antall sidevisningen som indikator, og har en økning på godt over 60% sammenlignet med 2017. Det gjør at vi endte på ca 835.000 sidevisningen i perioden. Til sammenligning så har hele Visitnorway plattformen samlet hatt en økning på ca 10% i samme periode, så vi tar markedsandeler.

Økningen skyldes hovedsaklig et stadig økt fokus på godt innhold på nettstedet, med flere nye bookbare aktiviteter i spissen. Samtidig har sammenslåing med nettstedet http://www.visitandalsnes.com også spilt veldig positivt inn på trafikken, særlig fra det norske markedet.

Her kommer litt mer statistikk for dere som er interesserte i det:

 

Dette er de ti mest populære sidene på http://www.visitnorthwest.no gjennom sommeren. Atlanterhavsveien, Trollstigen og Romsdalseggen domninerer naturlig nok denne listen.

skjermbilde-2018-09-11-11-20-15.png
Ca 75 % av trafikken inn til nettstedet vårt kommer inn via organisk søk (google søk). Vi ser også at 55% bruker mobilen, mens 33 % bruker desktop, og 12% tablet.

Skjermbilde 2018-09-11 12.30.38

I slutten av året kommer vi til å sende ut en rapport til alle våre medlemmer med trafikktall for deres respektive produktpresentasjoner. Men ta gjerne kontakt med oss før dersom dere trenger tall eller analyser fra oss.

maritkrekvik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..