Vi har valgt «Den beste vinteropplevelsen»

Tidligere i år lyste Visit Nordvest ut kr 50.000,- fra «Topptur Nordvest»-prosjektet til produktutvikling innen vinterpakking. Nå har vi bestemt oss for hvem får dette tilskuddet, og det ble søknaden til Contrast Adventure som trakk det lengste strået denne gangen.  Midlene er ment å brukes til å få testet ideen når vinteren 2018/2019 setter igang. Vi gratulerer Anne Stine og hennes gjeng, og ser frem til å se vinterpakken lagt ut for booking så snart den er klar for det.

Målet vårt er å øke fokuset på Nordvestregionen som topptur-destinasjon, og få ytterligere ringvirkninger og verdiskaping for de lokale aktørene som ønsker å jobbe med vinterturisme. Og for å kunne utvikle vår region på en best mulig måte vinterstid, oppfordrer vi til nytenkning som kan gi grobunn for guider og gjestedøgn.

Prosjektleder Asbjørn Eggebø Næss sier følgende om prosessen med å velge ut den beste søknaden:  «- Takk for gode søknader med fine ideer til veldig gode tiltak. Regionen trenger gode ideer og ikke minst gjennomføring av dem. Alle søknadene har fortjent støtte  og ikke minst se dagens lys, og vi håper det vil skje til tross for ikke alle får støtte i denne omgang. Om det blir utlyst ny idestøtte neste år, må vi ta en vurdering på til høsten.  I Nordnorge satses det på for eksempel på skiturer i mørkret med hodelykt, og det er et spennende prosjekt som de forsøker å bruke til å utvide sesongen med.  Kunne det vært noe for vår region?  Vi har korte dager og alle som har prøvd å gå på skitur med feller vet at det gir en ekstra dimensjon. Om det er lite snø kan likevel turene gjennomføres på føttene.

Søknaden som får innvilget prosjektstøtte er fra Contrast Adventure, og er valgt fordi den gir ringvirkninger for flere overnattingssteder og bruker ytterpunktene i regionen. Den gir også et godt spillerom og god mulighet til gjennomføring i flere værtyper.  Sunndalsfjella og Trollheimen er også ett område som har lite eksponering og er ukjent enda. Vi syns prosjektet til Contrast Adventure er mest innovativt, og derfor får de den første støtterunden på kr 50.000,- for «Den beste vinteropplevelsen».  Vi gleder oss til å teste konseptet når vinteren kommer igjen! »

Om det er spørsmål eller kommentarer rundt dette, ta gjerne kontakt med vår prosjektleder Asbjørn:
Tel 918 263 91 eller epost asbjornen@gmail.com

 

torunndyrkorn

En kommentar om “Vi har valgt «Den beste vinteropplevelsen»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..