Samarbeid med Romsdalen AS

Visit Nordvest har nå gleden av å inngå et mer formelt samarbeide med utviklingsselskapet Romsdalen AS. Selskapet er registrert som et av våre medlemmer, og Visit Nordvest ser dette i sammenheng med vårt felles strategiarbeid, der reisemålet er en viktig del av vår strategi og Romsdalsen AS er således en viktig partner vi ser frem til å følge tett fremover.

Romsdalen er i seg selv et reisemål med lange tradisjoner innen reiseliv, og med dette nye investeringsselskapet legges det nå planer for en rekke spennende prosjekt de skal jobber for. Romsdalen AS skal på kommersielt grunnlag utvikle, bygge, eie, drifte og markedsføre reiselivsanlegg og reiseliv i Rauma og Romsdalen.

Initiativet til å stifte Romsdalen AS er tatt av lokale reiselivsaktører og kommuneledelsen i Rauma. Bakgrunnen er at en de siste åra har sett en vesentlig «brattere» utvikling av reiselivet i sammenlignende reisemål som Flåm, Voss, Loen og Geiranger. Initiativtakerne mener potensialet er like stort i Romsdalen, men at man mangler «motoren» som skal til for å ta tak i mulighetene. En slik motor må både samle de lokale aktørene, ha kapital til å investere i prosjekter og kompetanse og kapasitet til å drive fram nye prosjekter og tiltak. Selskapet har nå satt opp en liste med 13 ulike utviklingsprosjekt, som det konkret skal jobbes med. Les mer om dette på deres webside: www.romsdalen.no og Facebook; https://www.facebook.com/romsdalenas/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere like this: