Invitasjon til Opplevelseskurset 22-23 oktober

I samarbeid med Innovasjon Norge og Høve Støtt AS inviterer vi til Opplevelseskurset 22-23 oktober. Bedriftene som deltar på kurset lærer en ny og inspirerende måte å jobbe med innovasjon og produktutvikling på, der også prinsippene for et bærekraftig reiseliv er en del av utviklingsprosessene. Kurset er et av de nyeste kursene som inngår i Innovasjon Norges sitt kompetanseprogram for reiselivsnæringen.

Dato: 22.-23. oktober og 7. november 2018
Sted: Thon Hotel Kristiansund

Hva slags kurs er dette? 
Opplevelseskurset har en praktisk tilnærming og et innovasjons- og næringsutviklingsperspektiv. Kurset er basert på de grunnleggende teoriene rundt opplevelsesøkonomi fra Pine & Gilmore, Opplevelsespyramiden fra LEO Finland, samt erfaringer fra kursholdere, deriblant Pål K Medhus som i 2016 ble hedret som 1 av 10 pionerer innen opplevelsesutvikling  i Norge.

Kursene arrangeres fra lunsj til lunsj, og med en oppfølgingsdag. Kurset er en kombinasjon av forelesninger, øvelser, samt arbeid med egen bedrift. Kurset ledes av Pål K. Medhus sammen med Svein-Erik Knoff. Du kan lese mer om kurset her.

Mandag 22. oktober
11:00 Oppstart del 1
12:00 Lunsj
17:00 kursdag avsluttes
19:00 Felles middag

Tirsdag 23. oktober
08:30 Oppstart del 2
13:00 Lunsj
14:00 Kursdag avsluttes

Oppfølgingsdag onsdag 7. november, kurs fra kl 09:00-15:00

I heartily recommend Pål K. Medhus in helping you stage engaging, compelling, and memorable experiences. I appreciate having him as not only as our Certified Experts but as a friend, and look forward to a continuing to work with Norway’s foremost expert on experience staging.
— B. Joseph Pine II

Pris pr person: kr 1500,-
Dette er egenandel som dekker selve kurset, 2 lunsjer og 1 middag. Egenandelen dekker ikke overnatting, drikke til måltider og reise til/fra. Meld fra i påmeldingskjemaet om behov for overnatting. Egenandelen blir fakturert i etterkant av kurset. 

Påmeldingsfrist: 21. september 2018 (bindende påmelding)
Kurset er veldig populært, og vi anbefaler å melde seg på raskt, her blir det nok raskt fullt!

Et av Visit Nordvest sine tiltak i vår strategiplan er kompetanse, og dette er et av kursene som er en del av Innovasjon Norges kompetanseprogram for reiselivsnæringen. Målet er å øke kompetansen i vår næring og komme med verktøy for å lykkes.

Håper å se deg på kurs!

Mer informasjon og kontakt: 
Synnøve Henden: synnove@visitnorthwest.no tel. 915 57 560

Synnøve Henden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..