Invitasjon til kurs i «Lokal mat- tilby bedre matopplevelser» -med fokus på utemat

I samarbeid med Innovasjon Norge inviterer vi til kurs i lokalmat – tilby bedre matopplevelser som er et av kursene som inngår i Innovasjon Norges kompetanseprogram for reiselivsnæringen. Kompetanseprogrammet gir deg verktøyene og kunnskapen du trenger for å gi dine gjester en god og lønnsom meny, samt innføring i generell økonomi og hygiene. Kurset har fokus på å bruke flere norske råvarer, å utvikle menyvariasjon basert på sesong og har fokus på utemat.

Dato: 7.-8. November 2017 (lunsj til lunsj)
Sted: Woldstad Gard, Isfjorden 

Er du i målgruppen?

Kurset retter seg mot bedrifter som har matservering, inne som ute, som en viktig del av opplevelsestilbudet. Særlig rettes kurset mot de som driver med opplevelsesturisme, aktivitetsbedrifter og for lokalmatprodusenter.

Gjennomføring av kurset
Kurset holdes i regi av iPax Mat as, NCE Tourism og Visit Nordvest med støtte fra Innovasjon Norge. Kurset gjennomføres fra lunsj til lunsj og det er begrensede plasser: Det er  «Først-til-mølla»-prinsippet som gjelder, så her er det bare å hive seg rundt.

Tirsdag 7.november
11.30 Lunsj
12.30 Kurs
18.30 Kurs dag 1 ferdig
19.30 Middag på Rosvang Gård

Onsdag 8.nov
07.00 Frokost
08.00 Kursstart dag 2
12.00 lunsj og hjemreise

Pris egenandel pr. person: 1500,-
Prisen dekker selve kurset, 2 lunsjer, 1 middag. 

Egenandelen dekker ikke overnatting*, drikke til måltider og reise til/fra.  Meld fra i påmeldingsskjema om behov for overnatting og hvor du ønsker å bo. Deltageravgiften blir fakturert i etterkant av kurset.

*Overnatting blir delt mellom Rosvang Gard og Grand Hotel Bellevue, avhengig av hvor mange påmeldte det blir. Overnattingen dekkes av deltagerne selv og kommer utenom selve kursavgiften, men vi booker rom for dere.
Pris i dobbeltrom på Rosvang Gård kr:  1550,- /Grand Hote Bellevue er kr: 1195,-
Pris i enkeltrom på Rosvang Gård kr: 1075,-   /Grand Hotel Bellevue er kr 995,-

Frist for påmelding: 26. oktober.  (bindende påmelding)Dette kurset er en del av forprosjektet i NCE Tourism Fjord Norway: Lønnsom Opplevelsesmat. Fylkesmennene i Møre & Romsdal, Sogn og Fjordane og Hordaland har nå finansiert et to årig hovedprosjekt for Lønnsom Opplevelsesmat frem til 2020. Det er lagt opp til treningssamlinger hvor aktivitet og menyer og råvarer blir brukt.

Et av Visit Nordvests tiltak i vår strategiplan er kompetanse, og dette er et av kursene som er en del av Innovasjon Norges kompetanseprogram for reiselivsnæringen. Målet er å hjelpe deg til å øke kompetansen samt gi deg verktøy for å lykkes.

Mer informasjon og  kontakt:
Synnøve Henden: synnøve@visitnorthwest.no Tel. 915 57 560

logo_visitnordvest_friske-opplevelser

Synnøve Henden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..