Reiselivet i Rauma slutter opp om Visit Nordmøre & Romsdal

IMG_4948Det er nå inngått en samarbeidsavtale mellom Romsdal Reiseliv og Handel SA og Visit Nordmøre & Romsdal AS. Det betyr at sentrale reiselivsaktører i Rauma tilsluttes det regionale markeds- og utviklingsarbeidet i Visit Nordmøre & Romsdal.

I avtalen er det definert en klar rollefordeling mellom selskapene. Visit Nordmøre & Romsdal sin rolle er å markedsføre og utvikle Nordmøre og Romsdal som reisemål, og gi medlemsbedriftene eksponering i store nasjonale og internasjonale markedskanaler og markedssamarbeid.

Romsdal Reiseliv og Handel vil være en viktig lokal samarbeidspartner for oss i Rauma, bidra som lokalt salgsledd for aktiviteter, og som lokal interesseorganisasjon for reiselivs- og handelsnæringen i Rauma. De vil også bidra med spisskompetanse om reiselivet i Rauma i våre markedsaktiviteter, og kunne stille som lokalt vertskap på presse- og visningsturer.

Rydding av roller og ansvar har vært nødvendig. Det vil bidra til effektivisering av arbeidsoppgavene, noe som vil komme næringen til gode og gjøre Nordmøre og Romsdal til et bedre markedsført og mer attraktivt reisemål.

Dette er et viktig steg mot å få hele regionen til å samarbeide enda sterkere om en felles og langsiktig strategi. Skal vi lykkes som reisemål i fremtiden så må vi tenker større, samarbeid mer på alle plan, og selge hverandre i mye større grad enn vi har gjort hittil.

Rauma kommune er på mange områder er foregangskommune i forhold til strategisk satsning på reiseliv. Derfor er samarbeidet med kommunen, utviklingsselskapet Nordveggen og reiselivsbedriftene i Rauma gjennom Romsdal Reiseliv og Handel svært viktig for hele Nordmøre og Romsdal.

Se også tidligere bloggpost om rollefordeling. Lysbilde14

Roar Harsvik

Reiselivsdirektør, Visit Nordmøre & Romsdal AS

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..