Reisemagasinet «Nordvest 2015» er klart!

reisemagasin-illustrasjon2015 er godt i gang, og det er kanskje noen av dere som venter på årets reisemagasin for Nordmøre og Romsdal? «Nordvest 2015» er nå i trykken, og vi har den digitale utgaven klar på tre språk. Vi gleder oss til å sende den ut, håper magasinet vil skape reiselyst til regionen og blir et nyttig verktøy for de som kommer hit.

DForside norsk 176 pixet kom mange tilbakemeldinger på fjorårets magasin, som vi i år har brukt til å forbedre det ytterligere. Det er som tidligere TIBE Reklamebyrå som har produsert magasinet, og vi har brukt ekstern journalist, Freddy Kongsberg til å skrive de redaksjonelle artiklene. Vi har også valgt å videreføre «ekspert-tipsene» på vandring, sykkel og mat. Nytt av året er turtips med bil, som vår lokale reisejournalist og blogger Odd Roar Lange har kommet med innspill på. Se hele magasinet her.

 

Andre fakta

  • Forsiden er i år fra utsiktspunktet Rampestreken i Rauma, og vi håper bildet vil få det til å «krible i magen» og at det pirrer til å ta med seg magasinet. Forsiden er merket med «Gratis» slik at det ikke er tvil om det.
  • Nye artikler med tydelig fokus på våre store attraksjoner; Atlanterhavsveien, Trollstigen, Romsdalseggen, byene Molde og Kristiansund, i tillegg til aktivitetene fiske og vandring.
  • Sideoppsettet er endret, redaksjonell del først, og faktadel i bakerste del. Kart og liste med overnattingsbedrifter og spisesteder er flyttet helt bak i magasinet.
  • Sideantall er redusert til fra 84 til 68, og opplaget er redusert til 60.000 eksemplar. Vi distribuerer magasinet digitalt via Adwords og andre kanaler. Dette har TIBE høy kompetanse på, og de skal bistå oss med dette arbeidet fremover.
  • Distribusjon av papirutgaven av magasinet skjer fra sentralt lager i Oslo til turistinformasjoner og bedrifter rundt om i Norge, og lokalt her i Møre og Romsdal går magasinet ut med budbil iløpet av mai. Det blir også lager på turistkontoret i Molde og Kristiansund, og det blir mulighet til å hente herfra.

Vi vil takke alle aktørene som har bidratt til produksjonen av magasinet i form av annonsering. Uten dette innholdet, blir ikke magasinet interessant og nyttig for den tilreisende. Her finner de informasjon om hvor man kan bo, gode spisesteder og spennende aktiviteter.

Tilbakemeldingerfeedback

Kom gjerne med tilbakemeldinger på årets utgave, – både ris og ros!  Send e-post til torunn@visitnorthwest.no eller ring 70 23 88 00 eller 909 69 773.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere like this: