Rauma – hvem gjør hva?

trollstigenSpørsmålet stilles fra tid til annen. Her er derfor en kort og forhåpentligvis oppklarende informasjon om hvordan samarbeidet er tenkt i Rauma. De reiselivsbedriftene i Rauma som bidrar til vårt arbeid vil markedsføres gjennom våre tiltak, og får tilgang til flere markedskanaler som bare vi kan gi de tilgang til. Vi har åpnet for kollektiv tilslutning via Romsdal Reiseliv og Handel for de som ønsker det. De som ønsker å være medlem hos oss direkte, slik det gjøres i resten av regionen, vil selvfølgelig kunne være det. Enkelt sagt så vil overordnet markedsføring av Rauma som reisemål nå gjøres av Visit Nordmøre & Romsdal AS, selvfølgelig i tillegg til det hver enkelt bedrift selv gjør.

Hvem gjør hva, og hvordan skal vi jobbe sammen? Det er et svært viktig spørsmål som vi nå har avklart. Vår rolle er markedsføring. På samme måte vil alt produktutviklingsarbeid i Rauma skje i regi av Nordveggen AS. Romsdal Reiseliv og Handel vil være en viktig lokal samarbeidspartner for oss som leverandør av lokal informasjon til våre markedsaktiviteter, som lokalt vertskap på visningsturer, som lokalt salgsledd for pakker og aktiviteter, og som lokal interesseorganisasjon for reiselivs- og handelsnæringen i Rauma. Vi jobber nå for å få på plass en konkret samarbeidsavtale mellom Visit Nordmøre & Romsdal og Romsdal Reiseliv og Handel som regulerer dette.

Etableringen av en ny, felles reiselivsportal på Internett er noe av de aller viktigste vi skal jobbe med framover. Portalen visitnorthwest.no vil også leverer produktinformasjon til de store nasjonale reiselivsportalene visitnorway.com og fjordnorway.com. Lokale eller tematiske nettsider, som visitandalsnes.com vil også kunne bli en integrert del av en slik nettverksløsning, med alle de fordeler som ligger i det. photo fred jonny hammerø-dmr_4885redVi ser fram til et godt og tett samarbeid med både Nordveggen, Romsdal Reiseliv og Handel, næringsaktørene i Rauma, og Rauma kommune i tiden fremover. Gjennom en klar rollefordeling vil vi kunne spille hverandre gode og utnytte hverandres styrker og samlede ressurser.

Roar Harsvik

Reiselivsdirektør, Visit Nordmøre & Romsdal AS

En kommentar om “Rauma – hvem gjør hva?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..