Lokalguider

Rauma Nesset VestnesSom en ledd i sammenslåing og som et supplement til det nye Reisemagasinet Nordvest så har vi også jobbet med å utvikle såkalte lokalguider i år. Her blir kart og faktainformasjon for mindre geografiske områder presentert i et enkelt og reisevennlig format. Alle kommunene som inngår i DMR og DKN er derfor med i en av de syv lokalguidene, som ble klare tidligere i sommer.

Unntaket i år er Midsund, Sandøy og Aukra (Øyriket), som allerede hadde produsert et eget kart.

Tanken har vært at reisemagasinet skal brukes til skape reiselyst, gi tips og inspirasjon, og øke kjennskapen til gode og særegne reiselivsopplevelser i nordfylket, mens lokalguidene først og fremst skal være verktøyet for turisten for å orientere seg når han/hun har kommet hit.

I de ulike lokalguidene finner man et kart over det spesifikke området, 8 utvalgte attraksjoner/opplevelser, overnattingsteder, spisesteder, liste over aktiviteter og turtips. Kartene er i falset A3-format, brettet ned til A5, og er distribuert ut til alle kommunenes turistinformasjoner/servicekontor.

Vi får med dette en enhetlig måte å presentere nordfylket på. Vi blir mer tilgjengelige som reisemål gjennom at det er enklere å finne fram til opplevelsene og produktene som tilbys de tilreisende. Samtidig gjør vi det lettere å yte service og lettere å selge hverandre innenfor og på tvers av kommunene.

Her er forsiden av de syv lokalguidene. Klikk på forsiden på hver av de for å se innholdet (PDF).

Averøy Eide FrænaMoldeRauma Nesset VestnesSunndal Surnadal Rindal

KristiansundSmøla AureHalsa Tingvoll

Torunn og Synnøve har jobbet med disse sammen med Tibe. De har også fått uvurdelig støtte fra lokale ressurspersoner når det gjelder kvalitetssikring av innholdet. Lokalguidene skal gis ut neste år også, så vi tar gjerne imot innspill til forbedringer!

For innspill eller spørsmål, ta kontakt med Torunn Dyrkorn på 909 69 773, eller torunn@visitmolde.com. Torunn er markedsansvarlig for begge selskapene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere like this: